2777
2789
عنوان

من دلم می خواد... اما بابام 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 44 پست
واسه اینکه فقط این طوری نیست که دامپزشک بشینه تو مطبش وحیونات رو بیارن پیشش فکر کن نصف شب گاوی گوسفن ...

یه خانم تنها .با صاحب گاوه نصفه شب تنها تو طویله😂😂😂😐😐😐😐جنایی میکنید چرا قصیه رو

همه ادما فوت شدن دیگه هیچکس نیست فقط گاو و صاحب گاوه چشم چرون و دکتر مظلوم و نیمه شبو😂😂😂

بیخیال

هیچکاری زنونه مردونه نداره مگرررررررر اینکه روحیات شخص بهش نخوره

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه اینکه فقط این طوری نیست که دامپزشک بشینه تو مطبش وحیونات رو بیارن پیشش فکر کن نصف شب گاوی گوسفن ...

فیلد کاری دامپزشک خیلی گسترده هست... می‌تونه کلینیک داشته باشه، داروخونه، تدریس، کار آزمایشگاهی، مراکز تکثیر

موردی هم که شما گفتین با داشتن یه دستیار حل میشه🌸

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
دوست داشتن حیوانات هم زنونه مردونه شده😳😐😐😐مشکل اینکه مثلا یه حیوان رو تیمار کنه یا دارو های یه ح ...

من اصلا با زنونه مردونه کردن کارها مخالفم ولی دلایلش رو گفتم اینایی که گفتم عینه واقعیته وگرنه دخترهای سرزمین من لایق بهترین هان

شما تصور کن بخوان بیان ببرنت یه دامداری برا دیدن گله و واکسیناسیون

خب عزیزم وقتی یه خانم تو این زمینه موفق باشه و خودش علاقه داشته باشه مسئله چیه؟ 

من فکر می کنم خانم ها در هر زمینه ای که علاقه و استعداد داشته باشن میتونن مطرح باشن و چه بسا خانمهای بسیاری این چنین هستن

نگاه اطرافیان باید تغییر کنه نه انتخاب و علاقه اون فرد 

ReStart                                               
یه خانم تنها .با صاحب گاوه نصفه شب تنها تو طویله😂😂😂😐😐😐😐جنایی میکنید چرا قصیه رو همه ادما فوت ...

نمیدونم چرا هروقت  اسم دامپزشکی میاد همه فکر گاو و گوسفند میکنن 😐 منظور من دام کوچک مثل خرگوش و سگ و گربه و طیور هست

خب عزیزم وقتی یه خانم تو این زمینه موفق باشه و خودش علاقه داشته باشه مسئله چیه؟  من فکر می کنم ...

نمیدونم گلم ولی درکل حس خوبی ندارم که یه خانم دامپزشک باشه 

خانما یه ظرافتی دارن که اینجور کارا بهشون نمیاد

🔬🧪🧬👩🏻‍🔬🎓