2777
2789
عنوان

زمان پخت گوشت گوسفند

3221 بازدید | 21 پست

واییییی من گوشت گوسفندو ازساعت دهونیم گذاشتم هنوز نپخته بنظرتون چن ساعت باید بپزه ساعت دونیم نهار میخوریم واییی اولین بارمه خیلی اسارس دارممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میذارم داخل زودپز یکساعته میپزه 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏

من ک توزودپز میپزم ی ساعته پخته ولی توقابلمه 3ساعت زمان میخواد ....تااون موقع میپزه ...درضمن نمک ب گوشت بزنی باعث دیرپختنش میشه 

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

معمولن سه ساعته کامل می پزه

اگه یه چیز ترش مثل سرکه یا لیمو عمانی یا رب انار باشه زودتر هم می پزی

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

گوشت قربوني تازه معمولا زود مي پزه، من گوشت قصابيو حداقل ٤ ساعت مي دارم بپزه، آب نريزم ٧ ساعت، ولي گوشت تازه همون ٢ ساعت اينا مي پزه، نمك كه نزدي؟ در قابلمتم محكم چفته؟ اگه نپخت تا ١ حتما بذار زودپز