2777
2789
عنوان

حاضر جوابا میان

165 بازدید | 19 پست

الان ۲ هفته است کرونا گرفتم مادرشوهرم زنگ نزده بعد میدونم امروز فردا زنگ میزنه اینقدرم رو داره دست پیش میگیره پس نیفته ،اگه گفت نیستید و اینا چه جوابی بدم هم بسوز هم مودبانه باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو من چون حالم خوب نبود وکرونا دارم نتونستم زنگ بزنم.ولی شما هم حالی از ما نپرسیدی ببینی اصلا ما زن ...

الان ۴ ساله ما و گذاشته رفته پی عشق و حال خودش عوضی توقعم داره 

فقط بگو کرونا گرفتیم حالمون بد بوده 

تیکه ننداز اصلا 

تیکه انداختن کار بچه هاست 

همون بگید کرونا داشتیم حالمون بد بوده کفایت می کنه 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
اخه خودش همیشه با تیکه اما زبون خوش جواب میده

من خیلی با تیکه مخالفم 

تیکه یعنی چی 

حرف رو باید محکم زد !

جواب سوالی ک‌ دوس نداری رو نده ؛نیستید یعنی چه! وقتی طرف خودش می‌دونه سوالش بیخوده اونو متوجه سوال بیخودش بکنید 

راه زیاد داره ؛ گفت نیستید؟بگید چطور مگه؟!🤣

کامل بستگی ب طرف مقابل داره

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم