2777
2789

دخترم کلاس هفتم رفته و درسش همیشه خوب بوده. معلم ریاضی ش با تنبل ها هم گروهش کرده. باید چیکار کنم ؟ مدیرشون هم توی واتزاپ گفته امکان هیچ تغییر ی وجود نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همگروه عیبی نداره....چیزی نیست که....بچه ات بهشون کمک میکنه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

این فکرتو باصدای بلند برای دخترت نگو لطفا.بجاش بگو تمام تلاشتو بکن بادوستات خوب رفتار کن واگر تونستی کمک کن تنبل زرنگ چیه یاد جوجه رنگی ا میوفتم میگفتیم کدوم زرنگه کدوم تنبل😐

چقد بد بود حرفت 😐

تنبل و زرنگ 

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  

خب میخوای بچه ات رو ببر توی هاروارد ثبت نام کن عزیزم اگه میترسی یه وقت با تنبل ها نباشه!

مدرسه همینه دیگه یه سری دانش اموز داره که به نسبت ضعیف تر هستند ولی تنبل کلمه بدیه.

درضمن واتساپ درسته نه واتزاپ😁