2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 26 پست
چرا ازدکترت نمیپرسی ک باتوجه ب شرایطتت بگه.ولی اره میگن تواقدام مشکلی نیس ولی اگ باردارشدی دوز دوم ۱ ...

دکترم میرم مطبش انقد سرش شلوغه که نمیزاره چیزشو براش توضیح بدی ...اون روز خواستم بگم گفت خانوم خدافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من نزدیک پریودیم ک میشه همین علایمو دارم الان موندم باردارم یا واسه پریودمه

امیدواری نمیدم ته دلتم خالی نمیکنم...امیدوارم حامله باشی و به ارزوی دلت برسی چن تا بیبی چک بگیر بعد موعدتم یه روز درمیون بزن هاله اوفتاد برو ازمایش

خب دکترتو عوض کن

خیلیا سقط داشتن خوب شدن ازش نتیجه گرفتن خودمم اصلا شوهرم حمایتم نمیکنه میگه خودت برو...منم تنهایی از پسش برنمیام...میگه خدا نمیده تو میخای زوری بگیری

منم گفتم اگه نمیخواس بده اصلا حامله نمیشدم ن اینکه سقط شه 

حتی خیلیارو دیدم با دارو باردارشدن یعنی چی خدا نمیخواد 

بخدا همش جنبه منفی میده ب من

اره متاسفانه سالمه بخاطر این همش مانور میده روی من ...که تو مشکل داری رحم تو شله تونمیتونی نگه داری ...

متاسفم برای شوهرت که جای مرحم بودن داره سوهان روح میشه

بهش بگو تواین شرایط به همراهیش نیاز دازی و حرفاش بهت استرس میده که اصلا خوب نیست

من جایی نخوندم ۳ ماه بعد واکسن باید صبر کرد...منبع علمی سراغ داری؟ 

متاسفم برای شوهرت که جای مرحم بودن داره سوهان روح میشه بهش بگو تواین شرایط به همراهیش نیا ...

اخه جالب اینجاس دکتر گفت اصلا ربطی به رحمت نداره جنین ۵ هفته ای خیلی کوچیکه بزرگ نیس ک به رحمت فشاربیاد بیفته....ولی این همش به من میگه یه درصد فک کن مادر نشی از این حرفا مثلا منو قانع کنه ....همون دیگه حسرت میخورم 

خیلیا سقط داشتن خوب شدن ازش نتیجه گرفتن خودمم اصلا شوهرم حمایتم نمیکنه میگه خودت برو...منم تنهایی از ...

امان از این شوهرا ک بجای روحیه دادن بدتر ادمو نا امید میکنن ولی عزیزم اول توکلت ب خدا و ائمه باشه و از ته دلت بخواه دوم خودت برو سراغ دکتر و نگرانی ب دلت راه نده انشالله ک میشه حتما

امان از این شوهرا ک بجای روحیه دادن بدتر ادمو نا امید میکنن ولی عزیزم اول توکلت ب خدا و ائمه باشه و ...

فداتشم گلم...مرسی از همراهی شما دوستان ادم یکم امیدوار میشه

اره متاسفانه سالمه بخاطر این همش مانور میده روی من ...که تو مشکل داری رحم تو شله تونمیتونی نگه داری ...

بگو ناراحتی یا علی راه باز و جاده دراز میتونی تشریفتو ببری 

یعنی چی به جای این ک ازت مراقبت کنه و تقویتت کنه زخم زبون میزنه جوابشو بده و ساکتش کن بگو اگ خودت یه مشکلی داشتی من هی میزدم تو سرت خوشت میومد

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...