سلام خانوما...من دوبار سقط خودبخودی تو زیر ۵ هفته داشتم و سقط شدن...حالا این سری بهم آسپرین و شیاف داده که به محض بارداری استفاده کنم...ازاینورم خدا بکشتم که رفتم واکسن سینوفارم زدم..ازاون ورم میگن واکسن زدی تا ۳ ماه نباید حامله بشی...شوهرمم میگه از هزارتا زن چرا تو باید اینجوری باشی و میگه واکسن برا سلامتی خودت بوده انقدم ناز نکن...از سقط دومم ۶ ماهه گذشته...خیلی نگرانم چی کنم....ایا اقدام کنم مشکلی میاد؟تواهشا اگه اطلاعاتی دارین کمکم کنین ...احساس ترحم دیگران دیوونم کرده شدم یه ادم حساس و زودرنج
سلام من خودم یه ماهه تواقدامم طبق اونچیزی ک از دکتر زنان زایمان شنیدم میگن دوزاول واکسنو تواقدام و قبل بارداری اشکال نداره بزنید ولی اگ باردارشدین دوز دوم رو تو ۱۲هفته بزنید
شما ک بارداری روتجربه کردی لطفا کمکم کن من الان نزدبک پریودیمه این ماه اقدام بودم ولی مث پریودیای قبلیم دقیقا همون روزا علایم پیش از قاعدگی دارم سینه هام حساسه و کمرم دردمیکنه یه هفته مونده ب پریودم ینی حامله نشدم این ماه؟
من هیچ وقت درک نکردم اینا که خودشونو هلاک می کنن واسه بارداری🤣خب دو ماه دیرتر باردار شو والله هیچ خ ...
نمیدونی وقتی چند سال از ازدواجت گذشته باشه و نتونی باردارشی و بعدش با کلی ذوق باردارشی و سقط شه اونم دوباریعنی چی...چقد ادم داغون میشه شما بی دغدغه باردارشدی خداروهزار مرتبه شکر کن...من اوایل ازدواجم اصلا حامله نمیشدم بعد یه سال حامله شدم که اونم.....