2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

151 بازدید | 26 پست

سلام خانوما...من دوبار سقط خودبخودی تو زیر ۵ هفته داشتم و سقط شدن...حالا این سری بهم آسپرین و شیاف داده که به محض بارداری استفاده کنم...ازاینورم خدا بکشتم که رفتم واکسن سینوفارم زدم..ازاون ورم میگن واکسن زدی تا ۳ ماه نباید حامله بشی...شوهرمم میگه از هزارتا زن چرا تو باید اینجوری باشی و میگه واکسن برا سلامتی خودت بوده انقدم ناز نکن...از سقط دومم ۶ ماهه گذشته...خیلی نگرانم چی کنم....ایا اقدام کنم مشکلی میاد؟تواهشا اگه اطلاعاتی دارین کمکم کنین ...احساس ترحم دیگران دیوونم کرده شدم یه ادم حساس و زودرنج 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من خودم یه ماهه تواقدامم طبق اونچیزی ک از دکتر زنان زایمان شنیدم میگن دوزاول واکسنو تواقدام و قبل بارداری اشکال نداره بزنید ولی اگ باردارشدین دوز دوم رو تو ۱۲هفته بزنید

شما ک بارداری روتجربه کردی لطفا کمکم کن من الان نزدبک پریودیمه این ماه اقدام بودم ولی مث پریودیای قبلیم دقیقا همون روزا علایم پیش از قاعدگی دارم سینه هام حساسه و کمرم دردمیکنه یه هفته مونده ب پریودم ینی حامله نشدم این ماه؟

من هیچ وقت درک نکردم اینا که خودشونو هلاک می کنن واسه بارداری🤣خب دو ماه دیرتر باردار شو والله هیچ خ ...

نمیدونی وقتی چند سال از ازدواجت گذشته باشه و نتونی باردارشی و بعدش با کلی ذوق باردارشی و سقط شه اونم دوباریعنی چی...چقد ادم داغون میشه شما بی دغدغه باردارشدی خداروهزار مرتبه شکر کن...من اوایل ازدواجم اصلا حامله نمیشدم بعد یه سال حامله شدم که اونم.....

سلام من خودم یه ماهه تواقدامم طبق اونچیزی ک از دکتر زنان زایمان شنیدم میگن دوزاول واکسنو تواقدام و ق ...

واقعا اگه اینطوره خیلی خوبع...خداروشکر....یعنی اقدام کنم.؟دوز دومو نزدم

واقعا اگه اینطوره خیلی خوبع...خداروشکر....یعنی اقدام کنم.؟دوز دومو نزدم

چرا ازدکترت نمیپرسی ک باتوجه ب شرایطتت بگه.ولی اره میگن تواقدام مشکلی نیس ولی اگ باردارشدی دوز دوم ۱۲هفته

شما ک بارداری روتجربه کردی لطفا کمکم کن من الان نزدبک پریودیمه این ماه اقدام بودم ولی مث پریودیای قب ...

برای من اولین نشونه بارداریم سینه هام حساس و انگار یکمم بزرگ میشن...وقتی این اتفاق میفته متوجه بارداریم میشم....چون بقیه وقتا سینه شله و دردم نداره

شوهرت خودش سالمه؟ خب وقتی دوتا سقط داشتی بهتره یکم دیگ صبر کنی بعد اقدام کنی دیر نمیشه 

اره متاسفانه سالمه

بخاطر این همش مانور میده روی من ...که تو مشکل داری رحم تو شله تونمیتونی نگه داری و برو فلانیو ببین و.........

برای من اولین نشونه بارداریم سینه هام حساس و انگار یکمم بزرگ میشن...وقتی این اتفاق میفته متوجه باردا ...

خب من نزدیک پریودیم ک میشه همین علایمو دارم الان موندم باردارم یا واسه پریودمه