يااباعبدالله مدیر استارتر عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 893 عنوان ❤ساعتم تنظیم مىگردد به وقت کربلا همقدیماً همجدیداً دوستتدارم حسین ..😘😘😘اربعین نزدیکه 211 بازدید | 23 پست السلام علیک یااباعبدالله الحسین الهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم 🥰استغفرالله ربی و اتوب الیه 😍شکرالله 🥰سبحان الله والحمدلله ولااله الاالله والله اکبر💖❤❤ 1400/07/03 | 06:48 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهااااام۰۰ عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 18499 چن شنبس ؟اربعین صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
منتظرالقائم313 عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 1752 امسالم جاموندمخدایا میشه نمیرم و کربلا رو ببینم؟؟آقا امام حسین کی میخاد منه بی سروپارو بطلبه
ashpazekoochak عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 14398 من ایرانمو تو عراقی چه فراغی...دلم در کربلا و خودم اینجا زمینگیرم
هاجربانووووو عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 22778 سلام آقا🌹امسال هم نشد که بشهامسالم با هزار کیلومتر فاصله باید عرض ادب کنمتا کی نمیدونم؟! محبتت رو از من نگیر🌹🌹
يااباعبدالله مدیر استارتر عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 893 چن شنبس ؟اربعین دوشنبه گلم الهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم 🥰استغفرالله ربی و اتوب الیه 😍شکرالله 🥰سبحان الله والحمدلله ولااله الاالله والله اکبر💖❤❤
رهااااام۰۰ عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 18499 دوشنبه گلم ووی ممنونم🥺سرصبحی خیلی انرژی خوبی بود عزیزم ...همچنین بهترینا برای تو و خانوادت رقم بخوره... صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
يااباعبدالله مدیر استارتر عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 893 من ایرانمو تو عراقی چه فراغی... دلم در کربلا و خودم اینجا زمینگیرم ان شاءالله سال دیگه اربعین ازکربلاسلام به اقابگیم❤ان شاءالله خوشبختی وعاقبت بخیری همه وشماعزیزم الهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم 🥰استغفرالله ربی و اتوب الیه 😍شکرالله 🥰سبحان الله والحمدلله ولااله الاالله والله اکبر💖❤❤
ashpazekoochak عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 14398 ان شاءالله سال دیگه اربعین ازکربلاسلام به اقابگیم❤ ان شاءالله خوشبختی وعاقبت بخیری همه وشماعزیزم&nb ... ممنون بانو...دعا کن شهید باشم و شهید بشم...اینطوری روی رفتن پیش آقارو ندارم
يااباعبدالله مدیر استارتر عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 893 سلام آقا🌹 امسال هم نشد که بشه امسالم با هزار کیلومتر فاصله باید عرض ادب کنم تا کی نمیدونم؟! ... ان شاءالله به همین زودیه زوداقاامدمونوامضاکنه❤❤ان شاءالله بهترین مصلحت هابرای همه وشماعزیزم الهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم 🥰استغفرالله ربی و اتوب الیه 😍شکرالله 🥰سبحان الله والحمدلله ولااله الاالله والله اکبر💖❤❤
يااباعبدالله مدیر استارتر عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 893 ووی ممنونم🥺سرصبحی خیلی انرژی خوبی بود عزیزم ...همچنین بهترینا برای تو و خانوادت رقم بخوره... خواهش میکنم عزیزم ان شاءالله برای همه مرسی ازدعای قشنگت❤❤ الهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم 🥰استغفرالله ربی و اتوب الیه 😍شکرالله 🥰سبحان الله والحمدلله ولااله الاالله والله اکبر💖❤❤