2777
2789
عنوان

بچه ها کسی ک نه جایی برای رفتن داره نه تحمل موندن

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 19 پست
اونایی ک نماز شب میخونن خدا بدجور امتحانشون میکنه من همیشه میترسم برا خوندنش و البته ترک شدنشم خیلی ...

اینا حرفای شیطانه کی همچین حرفی زده تو بخون یجوری گره هات باز میشه دنیا به کامت میشه تست کن😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا حرفای شیطانه کی همچین حرفی زده تو بخون یجوری گره هات باز میشه دنیا به کامت میشه تست کن😉

خستم و دیگ نایی ندارم برا جنگیدن فقط دلم میخواد بمیرم و اینجوری راحت میشم زندگیم همش شده دعوا و ناراحتی ...خودشم مذهبیه ولی نمازاشو اخر وقت میخونه و خبلییی بددهنه خدای ادعاس خستم بس ک خواستم یکم ارومش کنم و ادای پیغمبرا رو دربیارم و ب راه بیارمش...فقط محکم همین یه ذره ایمانمو نگه داشتم ک سر این ادم ک انقددد اذیتم میکنه از دست نره

خستم و دیگ نایی ندارم برا جنگیدن فقط دلم میخواد بمیرم و اینجوری راحت میشم زندگیم همش شده دعوا و ناراحتی ...خودشم مذهبیه ولی نمازاشو اخر وقت میخونه و خبلییی بددهنه خدای ادعاس خستم بس ک خواستم یکم ارومش کنم و ادای پیغمبرا رو دربیارم و ب راه بیارمش...فقط محکم همین یه ذره ایمانمو نگه داشتم ک سر این ادم ک انقددد اذیتم میکنه از دست نره