2777
2789

ن

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو گوگل سرچ كن 

من يادم نيست دعاش 

ولي نوشته بود به اب بخونيد 

بعد ابو بريزيد رو اون زمين 

اينكارو كرديم و بعد مدتي فروش رفت

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

🔱دعایی فوری برای فروش منزل و آپارتمان و زمین :

🔰دستور العمل ذیل را برای فروش ملک یا زمین یا مغازه یا آپارتمانش انجام دهد.

✅دعای شریف ذیل را بر یک لیوان آب پاک بخواند و آن آب را در زمین یا آپارتمان یا ملک بپاشد . سپس یکبار دعا را در کاغذ بدون خط بنویسد و در داخل ملک یا آپارتمان پنهان سازد. آن ملک یا متاع بزودی بفروش میرسد .

🌛و مَنْ أَوْفی‏ بِعَهْدِهِ مِنَ اللَّهِ فَاسْتَبْشِرُوا بِبَیْعِکُمُ الَّذی بایَعْتُمْ بِهِ وَ ذلِکَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظیمُ .

یا الله یا شکیکفی یا قاهر و یا مغنی و یا رزاق و یا وهاب یا الله .🌜

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
🔱دعایی فوری برای فروش منزل و آپارتمان و زمین : 🔰دستور العمل ذیل را برای فروش ملک یا زمین یا مغازه ...

استاتر جان واسه امضام خیلی دعا کن 😭

استاتر جان واسه امضام خیلی دعا کن 😭

عزیز دلم ان شاءالله به حق پنج تن امسال‌ ازدواج کنی بسیار خوشبخت و عاقبت بخیر بشی برای نیتت حتما ده تا حمد و صد تا صلوات می‌فرستم 

عزیز دلم ان شاءالله به حق پنج تن امسال‌ ازدواج کنی بسیار خوشبخت و عاقبت بخیر بشی برای نیتت حتما ده ت ...

فدات گلم خیر ببینی انشاالله 🙏🥺🥺

خیلی دعام کن عزیزم😭😭😭😭