2777
2789

دستتون درد گرفت اولا

ن؟

از همین واکسن بدم میاد

یادمه ابتدایی ک بودم واکسن زدم بعدش کل روز دستم عین چوب خشک بود نمیتونستم تکون بدم چون درد می‌گرفت بعد تازه دست راستم هم بود

الان باز خب دست مخالفه زیاد استفاده نمی‌کنم ازش ک درد بگیره 

اره یه روز کامل دستم درد داشت

ولی دست چپ زدم که زیاد استفاده نمیکنم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوارض ها باهم فرق داره

اما هر چیم باشه برای نهایتا 3 4 روزه برو بزن 

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           
درد شدیدی نداشتم که اصلا نتونم‌ تکون بدم ، ولی خب خودم رعایت میکردم ، زیاد تکون نمیدادم که یه وقت در ...

اهومم منم شدید نیس الان ولی خب درد داره دیگه

فردا خوب میشه ب امید خدا

من🙋‍♀️ی روز جای واکسن درد داشت اونم خفیف

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖