2821
2789
عنوان

راهنماییم کنید

119 بازدید | 15 پست

بچه ها از دیشب شوهرم رفته روستا خونه پدربزرگش با باباش و برادرش هنوزم نیومده تو این هفته  هر شبش و رفته بیرون صبح اومده ولی چون اعصاب جرو بحث ندارم دبگه هیچی نگفتم. الانم هی پیام میده بخدا جبران میکنم و حرفای عاشقانه میزنه... ولی من واقعا ازش ناراحتم  ب نظرت شب ک اومد دعوا کنم یا چیزی نگم. البته دعوام ک میکنیم آخرش قهر میکنه و میره داد و بیداد میکنه و میگه تو حسادت میکنی. واقعا داره از چشمم میوفته چیکار کنم

چیکارش داری خب  مگه اونجا خطای میکنه

خطا نمیکنه ولی من ازدواج نکردم ک تنها بشینم درو دیوارو نگاه کنم اون بره پی عشق و حالش. اگه اجازه می‌داد منم پی تفریح خودم باشم حداقل با ی دوستم رفت و آمد کنم اشکالی نداشت ولی همه چیزو واسه من ممنوع کرده انگار ک تو 200 سال پیش زندگی میکنیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم خیلی حساس میشم حتی یساعت شوهرم دیر کنه و مسلما اشتباهه و نباید شمارو تنها بزاره ولی اگ مطمعنی از ...

خودش میخواست من و ببره ولی چون خانوم باهاشون نبود گفت بیای همه ی کارای اونجا میوفته گردن تو من اعصابم خورد میشه. حالا خدا میدونه بهانش بود یا چی

خودش میخواست من و ببره ولی چون خانوم باهاشون نبود گفت بیای همه ی کارای اونجا میوفته گردن تو من اعصاب ...

شما میرفتی باهاش 

دو شب هم ک بری خیالت راحت میشه و فکروخیال نمیکنی وقتایی ک نیس برو خونه مادرشوهرت یامادرت وتنها نمون

عشقم پسرم🐣🌱

شما میرفتی باهاش  دو شب هم ک بری خیالت راحت میشه و فکروخیال نمیکنی وقتایی ک نیس برو خونه مادرش ...

همیشه میرم خونه مامانم ولی نبودن این دفعه مجبور شدم بمونم خونه. مرسی عزیزم❤️

دعوانکن یک.قهرکه بیادمعذرت خواهی کنه بگوتکرارنشه

آره هر وقت دعوا کردم بدتر شده ک بهتر نشده. همش احساس میکنم پیش همه بهش خوش میگذره جز من.. وقتی ام بهش میگم میگه بخدا اینجوری نیست تو حساس شدی

همیشه میرم خونه مامانم ولی نبودن این دفعه مجبور شدم بمونم خونه. مرسی عزیزم❤️

اوخی😞باهاش حرف بزن شاید قبول کرد دیگ این کارونکنه اگ عادت کنه به این کار خودت اذیت میشی 

خواهش میکنم عزیزم

عشقم پسرم🐣🌱

اوخی😞باهاش حرف بزن شاید قبول کرد دیگ این کارونکنه اگ عادت کنه به این کار خودت اذیت میشی  خواه ...

میدونی کارش سیستان بلوچستان 20 روز مرخصی داشته اومده شهرمون. اینبارم میخواد من و با خودش ببره. ب خاطر اون کارش اینجوری تو جیح میکنه میگه چند روز دیگه بریم سیستان فقط پیش توام کسی و ندارم اونجا

میدونی کارش سیستان بلوچستان 20 روز مرخصی داشته اومده شهرمون. اینبارم میخواد من و با خودش ببره. ب خاط ...

انشاالله ک حرفش راست باشه و خوشبختیتون هزار برابر شه گلم

عشقم پسرم🐣🌱