2777
2789

سلام می خوام برم بازار تهران برای لباس تو خونه و سویشرت و اینا و...کلا لباس پاییزه.بعد میشه بگید کجا باید برم؟

بازار جمهوری برم ؟

عمده نمی خوام .تک فروشی می خوام 

ممنون می شم جواب بدید🌹

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍

اره جمهوری خوبه پاساز رضا و اسمای بقیشون یادم نیست

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم گلم .لباس خونگی و بیرونی دارن؟

همه چی 

دقیق اسمش نمیدونم ولی از پاساز رضا به سمت بالا میرفتیم همه خیابون پر معازه و لباس فروشی 

دو سال کرونا بیرون نرفتم اسماشون یادم نیست

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

پاساژ رضا طبقه اول ی مغازه بزرگه کلا همه جور لباسی هست من  چند روز پیش رفته بودم پاییزی کم اورده بود ولی الان دیگه احتمالا اورده

اسم مغازش یادم نمیاد ولی کیفیت جنساش خوب بود

مرسی خدا خیرت بده مهربون🙂

خواهش میکنم عزیز به شادی خرید کنی

فداتشم‌ الهی همه 🙏

😘😘😘

گلم ببخشید قیمت هاش هم از بیرون مناسب تره؟

خیلی وقته اونجا نرفتم ولی حراج باشه عالیه