2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه دعوا با کوچکترین چیز از کوره در می ره از ساعت پنج داره یه ریز غر غر میکنه وداد میزنه باورت میش ...

خب توهم حرف بزن چرا ساکت میشی

تو این جور مواقع منم سعی میکنم از حقم دفاع کنم

مظلوم‌گیر اورده مگ

خب توهم حرف بزن چرا ساکت میشی تو این جور مواقع منم سعی میکنم از حقم دفاع کنم مظلوم‌گیر اورده مگ

میترسم ازش تو این چند سال همیشه همین بوده اون هر حرفی دلش بخواد میزنه اونم با صدای بلند که همسایه ها همشون می شنوند ومن سکوت حتی گریه هم نمیتونم بکنم مریضه روانیه

خدایا لطفا منو تنها نذار
ترس از چی  دست بزن داره؟ یا اینکه بترسی طلاقت بده

نمیدونم ترسم از چیه وقتی عصبانی میشه قیافش خیلی وحشتناک میشه صداش خیلی بلند میشه منم ازش خیلی میترسم

خدایا لطفا منو تنها نذار
خب دیگه دقیقا همین ترس هامون باعث شده اینا انقدر پرو بشن

راست میگی الان باز دارم از دستش یواش گریه میکنم که نفهمه اگه بفهمه غوغا میشه اگر مادر نبودم آروزی مرگ میکردم به خاطر بچه هایم این کار را هم نمیتونم بکنم

خدایا لطفا منو تنها نذار
راست میگی الان باز دارم از دستش یواش گریه میکنم که نفهمه اگه بفهمه غوغا میشه اگر مادر نبودم آروزی مر ...

خدانکنه...‌‌

خدابچه های گلتو نگه داره گریه آرومت میکنه باهمون دل شکستت دعا کن خدا به دلش محبتت و بندازه تا اذیتت نکنه همه ی ما این گریه هارو توطول زندگیمون داریم چاره یی نیست 

لایک نکنید                      
خدانکنه...‌‌   خدابچه های گلتو نگه داره گریه آرومت میکنه باهمون دل شکستت دعا کن خدا به دلش محب ...

ممنونم عزیزم آره فقط دارم دعا میکنم کاری دیگه نمیتونم بکنم امروز چند بار میخواستم جوابش رو بدم ولی ازش میترسم باز هیچی نگفتم

خدایا لطفا منو تنها نذار