2777
2789

بچه مدرسه ای دارم وبخام هرروز یه ماسک براش بذارم تااخرسال چندین میلیون میشه هزینش🤢

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم.این ماسکها رطوبت بهش برسه کاراییشو از دست میده..خیلی هزینه زیادی نداره 50عدد 35هزارتومن هست..سلامتی بچه ات مهمه ....

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
اره بابا من همیشه ماسک مو میشورم بعدم اتوش میزنم میشه عین روز اول

باشستن میگن خاصیت حافظتیش میره گفتم شایدباضدعفونی بشه حفظ بشه😥

نه عزیزم.این ماسکها رطوبت بهش برسه کاراییشو از دست میده..خیلی هزینه زیادی نداره 50عدد 35هزارتومن هست ...

اخه من برا جاهای شلوغ بخادبره ازاین سه بعدیا میگیرم زیرشو چسب میزنم که کیپ بشه اونام گرونن.این جراحی بچگونه ها بدردمدرسه نمیخورن که شلوغه ومحیط بسته هس😫نمیدونم چ کنم

سوالت خیلی تخصصی بود 😂😂😂 اما اینجوری بنظرم بهتره تا الکل بپاشی خدا پشت و پناهش باشه♥️

😅فک کنم خوده دکترام جوابی براش ندارن

تصمیم گرقتم همون روزانه و بصورت یکبارمصرف استفادش کنم فدای سرپسرم چه میشه کرد😕

ممنونم دوست من🙏🤩