2777
2789
وقتی داشت عصب کشی می‌کرد فایل و تو کانال ریشه شکوند😢😢الانم گردن نمیگیره هزینشو  رفتم متخصص ر ...

اینا مشکلاتی نیست که بتونید شکایت کنید و  نتیجه ای بگیرید چون یه چیز عادیه شکستن فایل تو کانال 

بعدم دیگه الان دکترا آدم میکشن نمیتونن کاریشون کنن 

میان ماه من تا ماه گردون تفاوت از زمین تا آسمان است 
منم پارسال بهمن ماه عصبی کشی کردم روکشم کرد دندونمو ،یه ماه پیش روکشش دراومد رفت تو شکمم ،از همون رو ...

چقدر بی دقت و بی مسئولیت شدن اینا الان هرکی میفهمه این قضیه رو میگه برو شکایت کن چون خطرناکه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع عصب کشی فایل تو کانال ریشه شکسته الانم میگه عیب نداره مشکلی نیست ولی خب فایل یه جسم خارجی هست ک ...

به حرفش اعتماد نکن که میگه مشکلی نیست.‌ 

من اعتماد کردم دندونم به فنا رفت. البته مال من یه مشکل دیگه بود.‌

ریشه دندونم رو کلی دست کاری کرد ولی نتونست بکشه گفت مشکلی نیست عفونت نمیکنه ولی بدجور عفونت کرد.‌

بگو‌ هزینشو بده وگرنه شکایت میکنم.‌

وقتی داشت عصب کشی می‌کرد فایل و تو کانال ریشه شکوند😢😢الانم گردن نمیگیره هزینشو  رفتم متخصص ر ...

اوخ ... عزیزم برای شکایت کاملا حق داری

لطفا بهش بگو در صورتی ک رسیدگی نکنه شکایت میکنی

در صمن با ی شخص مطمعن و مجرب مشورت کن برای شکایت و اینا بهت کمک میکنه 

اینا مشکلاتی نیست که بتونید شکایت کنید و  نتیجه ای بگیرید چون یه چیز عادیه شکستن فایل تو کانال& ...

عادی نیستا 😶😶مثل این میمونه که یکی قیچی جا بزاره تو شکم آدم بگه عادیه. اصلنم عادی نیست. یا کارشو بلد نبوده یا جنس فایلش خوب نبوده که در هرصورت مقصره

موقع عصب کشی فایل تو کانال ریشه شکسته الانم میگه عیب نداره مشکلی نیست ولی خب فایل یه جسم خارجی هست ک ...

برنگرد پیش اون دکتر برو پیش یه دکتر متخصص ریشه انجام بده 

ولی از اون دکتر دومی نامه درمان بگیر ببر پدرشو دربیار 

عادی نیستا 😶😶مثل این میمونه که یکی قیچی جا بزاره تو شکم آدم بگه عادیه. اصلنم عادی نیست. یا کارشو ب ...

نظام پزشکی و پزشکی قانونی طرف دکترشو بیشتر میگیره برای همین دستت جایی بند نیست 

میدونم که میگم بهت عزیزم

میان ماه من تا ماه گردون تفاوت از زمین تا آسمان است 
به حرفش اعتماد نکن که میگه مشکلی نیست.‌  من اعتماد کردم دندونم به فنا رفت.  بگو‌ هزینشو ...

آره منم اعتماد نمیکنم باید یه کاری بکنه واسه دندونم خودم که نشکستم اون شکسته