2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه 😔😭

223 بازدید | 23 پست

من بامادرشوهرم قهر کردم یه سری مسائل که واقعا هم مقصر بود ودلم خیلی ازش شکست و به شوهرم گفتم دیگه نمیخوام باهاش رابطه داشته باشم تقریبا یک هفته پیش یه خانومی که آشنامون وخیلی محترم بود پادرمیونی کرد ومن به احترام اون رفتم اما بازم نیش کنایه میزد گفتم بعداز اون دیگه کلا نرم مشکل اینه من اینجا تنهام هیچکس ندارم جز خانواده شوهرم باهیچکسم رابطه ودوستی ندارم شوهرمم بیشتر روزا سرکار مثلا امروزم که جمعه بود بار اومد براش مجبور شده بره منم تک وتنها توخونم 

قبلا تقریبا هرروز میرفتم خونه پدرشوهرم حوصلم سر نمیرفت خواهرشوهرام بودن الان خیلی تنها شدم حوصلم سر رفته بعدازظهر یک ساعت گریه کردم شوهرم میگفت پاشو بریم شهرستان خونه مامان وبابات اما بدبختی اونجاس بابامم باهام قهره راهمونم دوره الان دوباره بهش زنگ زدم میگه خب پاشو ببرمت خونه بابام توکه آشتی کردی اما باز میترسم مادرشوهرم چیزی بگه خونه خواهرشوهرمم هست که شوهرم زیاد دوست نداره اونجا بریم آخه من بدبخت چیکارکنم دارم دیوونه میشم این خونه ی لعنتی 😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی مادرشوهرت باهات قهر بابای خودتم باهات قهر یکم رو خودت فکر کن شاید مشکل از شما باشه...

بابام سر ی موضوعی ازم ناراحته مادرشوهرمم خودش مقصره شما میدونی اصلا چی به چیه؟

چیکارکنم آخه انقدر توگوشی بودم گردنم خشک شده کارای خونه هم یه ساعته تموم میشه دارم دیوونه میشم 

😢😢منوبگی چی میگی توترکیه م .تک تنها شوهرم تاشب سرکارفامیلاش هم دورن میام نی نی سایت یافیلم میبینم گاهی هم گریه میکنم .

‌ هرچیزي‌بایدسرجاي‌خودش‌باشه‌مثل‌تو،توبغل‌من.🫀 ‌️
😢😢منوبگی چی میگی توترکیه م .تک تنها شوهرم تاشب سرکارفامیلاش هم دورن میام نی نی سایت یافیلم میبینم ...

ای خداااا چه قدر بده 

من خونه خودمون که بودم یا همیشه مهمون داشتیم یا میرفتیم خونه پدربزرگم با دختر عموهام چه روزای خوبی داشتم الان ازصبح تاشب توخونم تنها کسی که دارم شوهرمه😔

باشه عزیزم شماراست میگی 

عزیز من 

اینطور آدما فکرر میکنن خودشون عقل کلن فقط 

قضاوت های بی موردشون فقط و فقط شخصیت خودشون رو میرسونه 

پدر شما اشتباه کرده سر طلاق گرفتن و نگرفتن شما باهاتون قهر کرده 

ولی این خانم وقتی همینطور ندونسته شما رو قضاوت میکنه بهتره بزارین تو دنیای سیاه سیاه خودشون دست و پا بزنن 

ای خداااا چه قدر بده  من خونه خودمون که بودم یا همیشه مهمون داشتیم یا میرفتیم خونه پدربزرگم با ...

چ میشع کرد 😢چندوقت ازدواج کردین!؟

‌ هرچیزي‌بایدسرجاي‌خودش‌باشه‌مثل‌تو،توبغل‌من.🫀 ‌️
عزیز من  اینطور آدما فکرر میکنن خودشون عقل کلن فقط  قضاوت های بی موردشون فقط و فقط شخصیت ...

من الانم دلم انقدر گرفته ازدوساعت پیش ده بار فقط به شوهرم زنگ زدم میگه یسرا دیوونم کردی بیا ببرمت شهرخودتون انقدر که حالم خرابه این خانومم اومده بدتر حالم میگیره 

من الانم دلم انقدر گرفته ازدوساعت پیش ده بار فقط به شوهرم زنگ زدم میگه یسرا دیوونم کردی بیا ببرمت شه ...

عزیزم برو ی فلش بخر 

لب تاپ هیچ تلویزیون خو دارین 

برو ی کلوپ چند تا سریال بزن سر فلش هر روز ببیین 

اینقدر معتاد میشی ک حد نداره😂 

هر روز ی ساعت برو پیاده روی 

برو ی کلاس زبانی چیزی