2777
2789
عنوان

مهد کودک برای بچه دوساله

304 بازدید | 7 پست

سلام خانوم ها کسی بوده بچش از دوسالگی مهد بفرسته؟ میخام بدونم مزایا و معایبش چیه 

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببين مزياش اينه اجتماعي ميشه 

البته طرف ما بايد از پوشك گرفته بشن 

شهر ياد ميگيره نسبت به همسناش مستقل تره 

ممكنه بهش دارو خاب اور بدن بچه زبون نداره بگه تو بهترين مهد شهرمونم ديذم از اي غلطا مربيا ميكنن 

همش مريضه تو زمستون 

زبون نداره كامل اذيتاشونو بگه 

ممكنه ترس از جدايي بهش دست بده

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
ببين مزياش اينه اجتماعي ميشه  البته طرف ما بايد از پوشك گرفته بشن  شهر ياد ميگيره نسبت ب ...

من فقط در حد دو تا 3 روز در هفته دوس دارم بره

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم ترس از جدایی ارتباطی با مهد رفتن نداره.. 

بچه تا دوسالو نيمگي اگه از مادر جداش كنن اين ترس توش رخنن ميكنه مشاور پسرم گفت والا من كه از اينا سر در نميارم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
بچه تا دوسالو نيمگي اگه از مادر جداش كنن اين ترس توش رخنن ميكنه مشاور پسرم گفت والا من كه از اينا سر ...

تا دو سالگی بهتر هست که بچه توسط یک نفر واحد نگهداری بشه .. این درسته .. اما بچه هایی که مهد میرن اتفاقا مستقل تر و با اعتماد به نفس تر هستند .. و راحت تر با این مدل جدایی کنار میان .. هرچه سن از دو سال بالاتر بره برای بچه سخت تر میشه این جدایی .. مثل جدا خوابیدن که هرچه زودتر اتفاق بیوفته بهتر و راحت تر بچه باهاش تطبیق پیدا میکنه