2777
2789
عنوان

پودر پیرولاکس بیاین تورو خدا

65 بازدید | 17 پست

مامانم خورده کولونوسکوپی داره ولی شکمش خیلی ورم کرد 

طبیعیه؟

لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بعدشم بیرون روی میگیرن دیگه

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

همون پودر که بستش سفید مثل قوطی کرم و برا کار کردن شکم؟

اره

لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐
خب بعدشم بیرون روی میگیرن دیگه

طبیعیه ورم شکم؟؟؟

چون میخواد شکمشون کار بده

شما خوردی؟ بعدش ورم کرد شکمت؟ خیلی بزرگ شده من ترسیدم

نترس من بچم از ۶ ماهگی تا ۲ سالگی میخورد

شکمش ورم میکرد بعدش یا ن خب

سوالم اینههه

بزرگ شد شکمش من ترسیدم

شکمش ورم میکرد بعدش یا ن خب سوالم اینههه

ورم نکرد وابسته کامل میخوردم ولی پودر بی ضرره،مادرتون هم الان خوردن ک روده کامل تخلیه شه

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
بدون خطر عزیزم—- اره تا دلت بخواد خوردم من هم یکبار ورم کردم همراه با درد

اها من اون ورم رو میخواستم بدونم علتش چیه و برا همه هس یا ن

شما خوردی؟ بعدش ورم کرد شکمت؟ خیلی بزرگ شده من ترسیدم

بله ده سال پیش....دقت نکردم....ولی یادمه همش ببخشید بیرون رویشدید گرفتم..دوروزم جامدات نخوره مایعات بی رنگ فقط...

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar