2777
2789

عزیزم ببخشید وسط تاپیکت اونجا رو دقیق نمیشناسم ولی یه سوال شوهرم میگه بریم اونجا یا رهن یا با وام و قسط و اینجور چیزا خونه بگیریم...چجور جاییه؟ خوبه بده؟ 

خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشید وسط تاپیکت اونجا رو دقیق نمیشناسم ولی یه سوال شوهرم میگه بریم اونجا یا رهن یا با وام و ...

جای خوبیه من سالهاست اینجا هستم البته اندیشه چند تا فاز داره به نظرم از همه جاش بهتر فاز ۳ هست 

عزیزم ببخشید وسط تاپیکت اونجا رو دقیق نمیشناسم ولی یه سوال شوهرم میگه بریم اونجا یا رهن یا با وام و ...

راستش من یه خواستگار دارم ار روستاهای شهریار هستن

الورد نمیدونم چطور جاییه

پسره  خودش تحصیل کرده س.خییلی محکم و بااراده س.میگه دوستم داره

من با روستا زندگی کردن پدر مادرش کنار اومدم اما

یه مشکلی هست اینه که مادرش وسواس خییییییلی شدیدی داره.بیش از حد شدید که حتی پسراش و شوهرش هم آزار میبینن

جرات ندارن دست به در یخچال بزنن و کلی چیز دیگه

اما پسر خودش نرمال و خوبه 

پدر و برادرش هم بخاطر همین بیماری مادره ازش فاصله گرفتن و خونه جدید دارن.یجورایی خانواده از هم جدان همگی 

این آقا هم که از من خواستگاری کرده محل کارش تهرانه و اگر ازدواج کنیم خونمون ۳ ساعت از خونه مادرش فاصله داره

به نظرتون بهش جواب نه بدم یا قبول کنم؟

میترسم مریضی مادرش زندگیمو خراب کنه و نتونم تحمل کنم

جای خوبیه من سالهاست اینجا هستم البته اندیشه چند تا فاز داره به نظرم از همه جاش بهتر فاز ۳ هست 

ما تو تهران کلا با کسی رفت آمد نداریم الانم طرفای پیروزی هستیم کلا خونه ایم و بخوایم بریم بیرون همش با شوهرم میریم میگم بیایم اونجا دلگیر نیس بیشتر از اینجا خفه نشیم...وضعیت خونه هاش چجوریه؟

راستش من یه خواستگار دارم ار روستاهای شهریار هستن الورد نمیدونم چطور جاییه پسره  خودش تحصیل ک ...

عزیزم خانواده مهمه ولی اگ خودش خوبه اگ دیدی مشکلی پیش میاره یا تو رفت آمدا اذیت میشی کلا رفت آمد نمیکنی...اینجوریکه میگی کلا شوهرش و بچه هاش باهاش سردن و فاصله گرفتن 

یعنی خودت شهریار میشینی

من نه

خانواده پسر الورد هستن.انگار روستاهای شهریاره

میدونی چطور جاییه؟

من خودم قم هستم.کار پسر هم شهر ری.قرار هست ازدواج کردیم خونمون شهر ری باشه 

تنها مشکل بیماری وسواسی شدید مادره س

میترسم زندگیم خراب بشه

خیییییییییلی از پیروزی بهتره فاز ۳

برو تو گوگل مپ سرچ کن خونه های شیک محله دنج همه جور امکانات پر از مدرسه پارک های بزرگ همه چی فقط اگه محل کارتون تهران باشه کمی سخته دیگه

خیییییییییلی از پیروزی بهتره فاز ۳

ممنون گلم..برا من زیاد فرق نداره چون کلا تو خونم پیش نمیاد اصلا تنها برم بیرون...ولی چون از اول این طرفا بودیم انگار ترسیدم ک برم یه جا دیگ😑😑چن روزه دارم یواشکی از دیوار خونه های اندیشه رو میبینم😑😑استرسی شدم ولی کاش جور بشه با وام بتونیم لز اونجا خونه بگیریم