2821
2789
عنوان

حساسیت فصل پاییز.

3368 بازدید | 14 پست

سلام چند روزه ته حلقم احساس خلط میکنم.‌نه سینوزیت دارم نه ریفلاکس معده...ولی هر سال تو این فصل عطسه میکردم...امسالم تو همین فصل چندتا عطسه کردم پشت سر هم..ولی بیشتر ته حلقم خلط داره شب نمیزاره بخابم..دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه؟ 

منم اینجوریم دکتر گف مدام اب نمک غرغره کن،شربت دیفن هیدرامین غرغره کن هر ۸ساعت ،قرص نیوتادین شبی یکی بخور،اگه حس اب نمک گرفتن نداری سرم سالین واش البته من چندجا پرسیدن نداشتن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما چه مدته اینجوری هستید؟ بهتر شدید؟

ببین من از بچگی ب همه چی حساسیت داشتم شکلات گوجه .....بدنم همش کهیر میزد بعد چند سالی بود خبری از کهیر نبود عوضش همش گلودرد داشتم کل فصلا میرفتم دکتر عمومی یه کوه انتی بیوتیک میداد فقط یبار رفتم فوق تخصص حلق و بینی اون با یه نگا گف شما الرژی داری قبلا اینجوری نبودی گفتم کهیر و اینا گف الرژی تو ژنه درمانی نداره معمولا هم رنگ عوض میکنه الان رفته سمت گلوت،من گوشمم میخاره از داخل  الان سه ساله همش این کارو میکنم اوایل هر فصل بیشتر میشه

ببین من از بچگی ب همه چی حساسیت داشتم شکلات گوجه .....بدنم همش کهیر میزد بعد چند سالی بود خبری از که ...

منم بابام اینطوریه.واقعا تو ژنه....شربت دیفن رو به چه صورت درست کنم و غر غره کنم؟

ببین من از بچگی ب همه چی حساسیت داشتم شکلات گوجه .....بدنم همش کهیر میزد بعد چند سالی بود خبری از که ...

منم بابام اینطوریه.واقعا تو ژنه....شربت دیفن رو به چه صورت درست کنم و غر غره کنم؟

عزیزم چهل شب ،پشت لاله ی گوش ، روغن کنجد بزنید ترشحات پشت حلق،قطع میشن. اگر رنگ زبان ، سفید هست لبنیات نخورید و شکر ، آرد سفید که توی کیک،کلوچه هست نخورید.سردیجات نخورید.سیب پخته ناشتا بخور بیست دقیقه قبل صبحانه. صبحانه ارده کنجد با کمی شیره انگور با نان سبوس دار.کلا سردیجات همراه با گرمیجات بخورید مثلا کشمش پلو البته اگر شیرینیِ طبیعیِ کشمش رو دوس داری.. اگر عطسه و آبریزش بینی داری ، اسپری بینی فلوتیکومکس عالیه روزی یکبار استفاده کن..

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم
چی  خاصی نی مث همین اب نمک غرغره کن،والا دکتر بهم گف عین کلمه رو

سلام ممنونم لطف کردی..سپاس از وقتی که گذاشتی..انشاله هیچ مشکلی تو زندگی شما و همه ی ادمای خیرخواه نباشه.