2777
2789
سلام ما مانایی که به نی نی هاتون شربت زینک میدین میشه بگین چی میدین و چه مقدار و ایا تاثیری رو قد نی نی هاتون داشته یا نه
من یه شیشه وقتی 5 ماهه بود بچم بهش زینک دادم از اون ایرانی ها که طعم توت فرنگی داره رو رشد موهاش خیلی تاثیر داشت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم به دخترم میدم زینک سولفات با طعم توت فرنگی روی دختر منم خیلی تاثیر داشت البته بعد یه ماه تاثیرشو نشون داد هرکی می بیندش میگه تپل شده
بیایید کمتر خطوط قلبمان را اشغال کنیم شاید خدا پشت خط باشد خدایا مرا به آنجایی برسان که هیچ چیز جز راضی بودن تو برایم مهم نباشد خدا جون دخترمو به خودت میسپارم حافظ خونواده ی سه نفرمون باش.
قد ارثیه .من دخترم قدش خوب بود فقط تپل نمیشد.البته لاغریشم ارثی بود ولی زینک کمک کرد,بهتر بشه.چون هم خودم توی بچگی لاغربودم هم شوهرم
بیایید کمتر خطوط قلبمان را اشغال کنیم شاید خدا پشت خط باشد خدایا مرا به آنجایی برسان که هیچ چیز جز راضی بودن تو برایم مهم نباشد خدا جون دخترمو به خودت میسپارم حافظ خونواده ی سه نفرمون باش.
دخترم ده ماه ونیمشه جدیدا وزنش نکردم ولی,فکر کنم ۸۷۰۰ شده باشه چون سه هفته پیش۸۳۰۰.ولی تند تند دندون در میاره و تا میاد یکم خوب غذا بخوره این دندون در آوردن نمیزاره.من ۱/۵ سی سی