2777
2789
عنوان

جنسيت حدس بزنيد سرگرم بشيم😎😀

665 بازدید | 111 پست

بچها من دومي رو باردارم 

اولي دختر بود قربونش برم يادم نيست ويارم از كي شروع شد اما از همون اولا تهوع شديددددد داشتم تا ٤-٥ ماهگي جوري كه خون بالا مياوردم يبارم بستري شدم ٤كيلو هم وزن كم كردم تا ٦ ماهگي هيشكي نميفيد باردارم صاف صاف بود شكمم ولي يهو بزرگ شد بچمم ٤ كيلو بود موقع تولد ويار ترشيجات هم داشتم....

اين بار كه خداروشكر هنوز تهوع ندارم بجاش كمر درد شديد دارم دهنم صاف شده وزنم كه نگممم😢😢😢 تو يكهفته يك كيلو رفت بالا خدايااا من نميخام چاق بشم😞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اولیم پسر بود شدیدا بد حال دومیم الان باردارم بازم بد حال😪

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

اینا برای من کاملا صدق کرد اگه تهوت اخر شب و عصرا شدت بگیره ، پر مو بشی، دست و پات یخ بشه  اینا پسره 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

ولی زیاد گشنم میشه پاهامم یخ میکنه.باز یهو گرمیگیرم...فقطاینکه دردسینه ندارم یکم نگرانم

میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰