2777
2789
عنوان

نمیفهمن که کروناس

359 بازدید | 33 پست

من باردارم، بخاطر کرونا از اول خرداد هیچجا نمیرم چوون وضعیت قرمزه میگم کرونا نگیرم 

حالا خانواده شوهرم هررررشب ب بهانه اینکه من تنها نباشم میان اینجا، حتی اگه مهمونی چیزی دارن، یا میخوان برن جایی میرن ساعت 12 هم شده میان اینجا، منتم میذارن ک دلمون نمیاد تنهات بذاریم!! 

فقط یکی از برادرشوهرام بود ک نمیومد زنش میگفت ما بریم پیشش بازم خطر داره، چه فرقی داره 

حالا اونم مجبور میکنن ک بیاد، یروز هفته همشون جمع میشن اینجا!! 

حالا فرداشب قرار گذاشتن بیان اینجا، دقیقا همشون میدونن من و شوهرم جمعه شب ها، شب دوتایی بیرون رفتنمون هست، با ماشین میریم یه چرخ میزنیم میایم، من تمام هفته حبسم تو خونه دلخوشیم همین جمعه هاست  که اونم باید تو بارداری و کرونا مهمون داری کنم! 

چیکار کنم بنظرتون که بفهمن دیگه نیان اینجا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قصدشون خیره نیت تو دلشون عزیزم

من نمیتونم تو این وضعیت مهمون داری کنم، شکمم بالا اومده سختمه 

کرونا هم هست اینا همه زن و مرداشون شاغلن بیرون میرن اگه ناقل باشن چی؟ 

😐صبر ایوب واقعا 

بگو دکتر گفته از جات تکون نخوری استراحت مطلقی 

یااا برین بیرون بهشون نگید 

یبار درو با نکنین بگین خونه نیستیم 

زنگ زدن بگید جایی دعوتیم 

کرونا گرفتیم(دور از جون)

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
😐صبر ایوب واقعا  بگو دکتر گفته از جات تکون نخوری استراحت مطلقی  یااا برین بیرون بهشون ن ...

شوهرم شبا شیفته، میدونن تنهام تو خونه جایی ام بخوام برم باید ب شوهرم بگم

اگه بیان دم در نباشم ب اون زنگ میزنن 

این کار شوهر شماس که بهشون بگه خطرناکه 

مادر شوهر من وقتی مادرشوهرش پیشش بود یه روز مریض شد بنده خدا جایی نمی‌رفت چون پیر بود خیلی 

منم طبق عقل احتیاط کردم و نرفتم بالا به خودشم گفتم 

ولی مادر شوهرم میخواست بیاد پایین 

زنگ زد خونمون پسرم گوشی رو برداشت و خیلی راحت بهش گفت نه من میام و نه تو بیا 

یا شوهرم وقتی بیمارستان بودن اجازه نداد نزدیک در هم بشن

هر چی میگفتن بابا ما کرونا نداریم شوهرم میگفت صبر میکنیم تا ۱۴ روز

خدایا شکرت 
اصلن کرونا هیچی  تو بارداری نباید بیان زحمتت بدن  عجب ادمایی پیدا میشن والا بخدا

خب من چیکار کنم بنظرت 

الان با شوهرم حرف زدم گفتم بگو نیان. گفت اگه بگم میفهمن تو گفتی زشته 

شوهرم شبا شیفته، میدونن تنهام تو خونه جایی ام بخوام برم باید ب شوهرم بگم اگه بیان دم در نباشم ب اون ...

😐❤چقدر بد و چقدر خوب مثلا میخان هواتو داشته باشن بلد نیستن 

حالا من تو حاملگیم بین همه فامیلا شب تو خونه ویلایی تنها بودم بعضی شبا نگفتن مردی یا زنده ای😂

خواهری داداشی چیزی نداری بگی اون پیشمه؟

بگو مامانم شب اومده 

دوستم 😐

ادم تو بارداری حوصله خودشم نداره 🤒

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
من نمیتونم تو این وضعیت مهمون داری کنم، شکمم بالا اومده سختمه  کرونا هم هست اینا همه زن و مردا ...

توروخدا مراقبت کن من الان تو بارداری کرونا گرفتم. جرات ندارم یدونه استامینوفن بخورم تمام شب از بدن درد و درد قفسه سینه زار زدم

من نمیتونم تو این وضعیت مهمون داری کنم، شکمم بالا اومده سختمه  کرونا هم هست اینا همه زن و مردا ...

کافبه با همسرت صحبت کنی درو باز نکنین.. بگو میرین دیدن خونوادت😊 درضمن شما حامله ای چرا پامیشی مهمونداری میکنی که هی بیان بشین سرجات خودشون میفهمن 

این کار شوهر شماس که بهشون بگه خطرناکه  مادر شوهر من وقتی مادرشوهرش پیشش بود یه روز مریض شد بن ...

ب شوهرم گفتم، گفت اگه بگم نیان میفهمن تو گفتی زشته. 

میگم پس من با این شکمم خم و راست شم زشت نیست؟ هفته پیش سرزده اومدن کلی خجالت کشیدم گفتم شرمنده وسایل پذیراییم اماده نیست 

حالا این هفته از امشب گفتن ک چیزا رو آماده کنم! 

اونم دقیقا شبی ک میدونن وقت بیرون رفتن دوتایی من و شوهرمه