2777
2789

دارم دق میکنم ...  ازش جدا شدم  ولی فمیدم  من نفر سوم ‌رابطشون  بودم . بشدت  حالم  بده حس خیلی بدیه

همیشه رو خیانت حساس بودم ولی چرا اینجوری شد؟؟ اون دختر هم حتما خبر نداره  اصلا نمیتونم باور کنم باورشو درکش واسم سخته .. من چجوری دوباره بتونم تو زندگیم به یه نفر اعتماد کنم ..  کاش ادما انقد انسانیت داشتن اینکارو نمیکردن.اونم وقتی میدونن دوسشون داری 

للّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💖🌹

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💖🌹

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم💖🌹

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💖

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم💖🌹

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💖 به نیت حضرت رقیه (ع)

تمام وجودم غمه خدایا بگذره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیف ما دخترا  واقعا چیکار دارن میکنن نرا

حیف اون همه علاقم🥺 میدونست دوسش دارم چرا این کارو کرد اونم  وقتی که میدونست اولین بارمه میرم تو  رابطه🥺 تموم این سالا هیچی‌نگفت  

للّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💖🌹 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی ...

عزیزم‌ کارتون جالب نیست

وسط تاپیک دردو دل

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.
حیف اون همه علاقم🥺 میدونست دوسش دارم چرا این کارو کرد اونم  وقتی که میدونست اولین بارمه میرم ت ...

چون یه بیمار تنوع طلب بوده

تو مقصر نبودی 

خودتو سرزنش نکن یکم به خودت زمان بده فراموشش میکنی و تموم میشه

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.
منم دختر که نفر سوم بود اومد بهم گفت  وقتی فقط فهمیدم شوکه شدم

منم  شوک  شدم وفتی فهمیدم  اون دخترو نمیتونم  پیداش کنم  شاید اگه پیداش میکردم حتما بهش میگفتم که بدونه با چ ادمیه مطمئنم ک  به اون  پسره هم شک کرده چون  یه حرفای عجیبی بهم میزد ک پیام نده یعنی اس نده همکارم دیده و زشته هی میگی عشقم  یا یهو یکی دو روز نبودش میگفت خیلی درگیرم  و به خاطر کارمه درک کن  انقد دوسش داشتم باور میکردم ...  مطمئنم اون  شک کرده  ولی من اگ پیداش کنم حتما بهش میگمو چتامونو و عکساارو بهش نشون میدم 

عزیزم متاسفم بابت تجربه تلخت اما صادقانه بگم هیچوقت دیگه حالت کاملا خوب نمیشه همیشه گوشه ذهنت ی چیزی تلنگر میزنه نکنه بازم...اما خوبیش اینه الان چشم و گوشت و حست کاملا باز شده درصد خطا توی روابط دیگت میاد پایین از صمیم قلب آرزو میکنم بهترینا نصیبت شه🌹

همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .
چون یه بیمار تنوع طلب بوده تو مقصر نبودی  خودتو سرزنش نکن یکم به خودت زمان بده فراموشش میکنی ...

حس میکنم  رابطه  ی دختر دیگه رو دلشتم خراب میکردم  از ی طرف دیگ خودم شوک شدم