2777
2789
عنوان

بچه هامو با خودم ببرم یا نه😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 61 پست

ببرشون 

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الانشم با دیدن کتک کاری شما و دعوای شما اونا اسیب دیدن ببر حداقل حال و هواشون عوض شه

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

اگه میخوای دوباره برگردی تو خونه. اصلا نرو خونه بابات همینجا بمون به شوهرت محل نده و باهاش سنگین باش 

الکی پدرو مادرتم ناراحت نکن

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

من بدون پسرم میمیرم اگه شوهرم بزنه بکشتم بچمو ول نمیکنم برم اگرم برم بچمو میبرم متاسفانه اینم نقطه ضعفه ما خانماس

اینجا خیلی دیدم از شقاق و یبوست میگن نتیجه تجربه دوسالمو میگم انجام بدین روزانه ی قاشق روغن زیتون بریزین رو غذاتون شبا موقع خواب روغن زیتون وکرچک قاطی کنین بریزین تو ناف و جهت عقربه های ساعت ی کم ماساژ بدین اگه بیرون روی گرفتین نزنین دیگه  ی وازلین هم بزارین توی دسشویی موقع دفع بزنین ب پشتتون تا چند ماه تکرار کنین خوب میشین حتما❤

مگه میخوای طلاق بگیری ک میری قهر، یعنی چه آخه این رفتارها، وقتی قراره دوباره بیاد دنبالت تو هم برگردی، اگر هم ناراحتی همون تو خونه‌ی خودت سر سنگین باش، حتما باید همه بفهمن

تشنج نده ب بچه هات کجا بری اخه بمون تو خونه ات ادبش کن

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

قهر نکن بابا بچه بازی چیه اون طفل معصومارو نابود میکنید با دعوا بچه بودم دعوای مامان وبابا رو میدیدم چقد حالم بد میشد قهر کن ولی خونه رو ترک نکن به شوهرت محل نده 

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️