2777
2789

به شوهرم گفتم منو ببر دکتر  گفت نمیبرم خودت برو با غیظ که یعنی برام اهمیتی نداری   منم ناراحت شدم چیزی نگفتم رفتم تو اتاق یهو دیدم صدای بلند اومد رفتم دیدم در یخچال رو از اعصبانیت شکونده که چرا قهر کردیرفتی تو اتاق منم عصبی شدم خواستم بزنم بیرون دستمو و گرفت جیغ زدم  گفتم ولم کن  هرچی فحش رکیک ناموسی بود نسیب خواهر و مادرم کرد بعد منو زد  من شهر غریبم مجبور شدم ساکت شم تا الان که جمعه است فردا برم قهر شهرستان خونمون،   حالا نمیدونم بچه هامو ببرم یا نه. میترسم نبرم دلم هزار تیکه میشه  ده ساله و پنج ساله ان 

اگر ببرم نیگم شوهرم بیاد به بهونه بچه ها بگه اومدم  چون دلتنگ بچه هامم میخوام برم که بفهمه  کارش چقدر اشتباه بوده چون تو ابن دوروز  نگفت اشتباه کرده فقط حالت دستوری گفت تمومش کن  چکار کنم😭😭😭

ببرمشون  ؟ 

نبرمشون؟ 

نبررررر

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا اگه زده‌ت قهر نرو

برو پزشک قانونی، که عوض منت‌کشی بیاد التماس و به گ.و.ه خوردن بیافته تا شکایتت رو پس بگیری

بعد اگه صلاح دیدی برو قهر، بچه‌ها رو هم نبر تا سخت بشه نگهداری ازشون و پدرش دربیاد

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم

واااای تو این گروهی چیکار یخچال داشت؟ تو هم می‌زدی تلویزیون خورد میکردی😑😑 دیوونه شده انکار

هر چقدر میگذرد بیشتر یقین پیدا میکنم دیگر هرگز لحظه هایمان مثل آن گذشته ی قشنگمان هفت رنگ نخواهد شد! همه چیز این زندگی تا ابد غرق تاریکی ست!

اگه میخوای طلاق بگیری برو قهر

نکه دو روز دیگه برگردی همون اش و همون کاسه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓