2777
2789
خخخخخ بهش بگو بره شهرتون دوستاش۱۵ساعت اگر سخته از بازوهاش

معنی جملتونفهمیدم اصلا.ولی پیشنهادروغن نارگیل جالب یودببینم کی تپله بش بگم

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
معنی جملتونفهمیدم اصلا.ولی پیشنهادروغن نارگیل جالب یودببینم کی تپله بش بگم

رفع سلولیت میشه بااااید ماساژ باروغن باشه نه روغن نارگیل تنها ماساژ دردناک ولی قابل تحمله

بدبخت ترین ادم رو زمینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهان. چنددقیقه ماساژ بدم؟ 

هربازو۷دقه هی زیادش کن هربازو بشه۱۰دقه خودت نمیتونی باید قوی با دودست بیوفته جون بازوت سر۷روز جوابشو میگیری

بدبخت ترین ادم رو زمینم

خوشبحالت یعنی برای منم میشه 😭😭

بخدا من خوش اندام خوب چهرم۲۲سالمه بازوهام باورت نمیشه بگم بهت چقد بود ایقد ماراحتش بودم پول عملو ترس و عملم بود که بخام چربیش بکشم حالا خودمم باور نمیکنم۳ساله بازوم اندازه بازو یه مرد بزرگتر....فقط اومد نی نی سایت دلم میسوخت کمک کنم به مث خودمیا

بدبخت ترین ادم رو زمینم

بخدا من خوش اندام خوب چهرم۲۲سالمه بازوهام باورت نمیشه بگم بهت چقد بود ایقد ماراحتش بودم پول عملو ترس ...

اره منم خیلی بهش فکر میکنم اعتماد به نفسم صفره لباس لختی نمیپوشم اندامم خوبه ولی بازوهام بزرگه خیلی داغونم دیگه رژیم گرفتم شل شده

چند سانت کوچیک شده؟ 

باید شیرینی هم خیلی کمتر بخوری اگر حوصلم شد نیم ساعتی قبلش یکم ورزش کم تحرک داشته باش دستتو ورزش بده بعد هی میبینی امیدوار میشی

بدبخت ترین ادم رو زمینم

بنظرت گن بخرم؟ یا ماساژ بهتره؟ 

من اونارو قبول ندارم هیچیو جز این البته شنیدم اونا خوب نیس  بازم امتحان کن دوتا راهو ایشالا اولیشو جواب میگیری

بدبخت ترین ادم رو زمینم

لیفت بازو ی کار دقیق و علمی هس که متخصصای پلاستیک انجام میدن نمونه اش دکتر بابک نیکو مرام هست که جزو انجمن جراحان پلاستیک تو آمریکاس کارشون فوق حرفه ایه خواهر من برای لیفت بازو پیش ایشون رفت و خیلی ام راضی هست