2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس ششمیم حس میکنم امسال به پایان میرسه نذر حضرت علی اصغر کن

به نظرتون من کی باردار میشم🥰

بچه بعدیم چیه؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
ببین عزیزم تو سایت پر ادمایی که نا امید از بچه دار شدنن و بعد چند وقت نگران حال بچشون یا اسم بچشون ی ...

آره واقعا خیلی ها دیدم با خودم میگم برای من معجزه نمیشه خدا منو نمیبینه برای دیگران معجزه هست ن برای من 😢

آره واقعا خیلی ها دیدم با خودم میگم برای من معجزه نمیشه خدا منو نمیبینه برای دیگران معجزه هست ن برای ...

اگه بگردی تو دنبال زندگیت پر معجزس حتی معجزه کوچک مثلا من ازخونه رفتم بیرون یادم رفا کلید بردارم درب که بستم یادم اومد بعدش مسخواستم به مامانم زنگ بزنم اگه زنگ میزدم عصبی میشد یک هو یادم افتاد ۳ ماه پیش مامانم یک کلید گذاشتش تو جا کفشی مث فیلم رد شد از ذهنم اینم یک معجزس باور کن ابجی 

اگه بگردی تو دنبال زندگیت پر معجزس حتی معجزه کوچک مثلا من ازخونه رفتم بیرون یادم رفا کلید بردارم درب ...

درسته گلم پدر و مادرم کرونا گرفتن از خدا معجزه خاستم خوب شدن واقعا معجزه بود یکهفته تمام گریه میکردم خدا رو صدا میردم

پس همین یعنی خدا هواتونو داره 

توکل ب خودش باز صبر میکنم ببینم کی جواب میده یه بچه بهم بده😢🚼🌼🌼🌼🌼ممنون از دلداریتون خدا خیرتون بده ان شاءالله هر چی آرزو داری برآورده ب خیر بشه💟💟💟💟💐💐💐💐🌿🌿