2777
2789
عنوان

بارداري پوچ و تهوع زياد

2164 بازدید | 15 پست

لطفا اگه كسي بارداري پوچ داشته كمك كنه، چرا پس لك بيني و علائم سقط ندارم

حالم خيلي بده نميتونم چيزي بخورم معده درد و تهوع شديد 

الان ٨ هفته ام كه ي هفته پيش گفتن پوچه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوچ نیست  اگه بچه تشکیل نشه خودش میوفته  بچه  داری الکی نکشس

دكتر قرص داده واسه سقط

من چون معده درد شديد دارم اصلا نميتونم چيزي بخورم اون قرصارم نخوردم، ولي سرچ كردم ساك بزرگتر از ٢٠ و خالي پوچه، همينطور تهوع شديد😞منم منتظر بودم خودش بيفته

اووه منم بودم،تهوع امونم نمیداد،اخرشم تو خونه سقط شد ولی مردمو زنده شدم

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰
خب چرا زودتر داروی سقط نمی خورین که خلاص شین

يبارم سقط داشتم ولي صبر كردم خودش افتاد خيلي راحت بود با قرص خونريزي زياد ميشه منم كه چنروزه اصلا نميتونم هيچي بخورم گفتم يهو خونريزي ام بكنم ديگه هيچي

اووه منم بودم،تهوع امونم نمیداد،اخرشم تو خونه سقط شد ولی مردمو زنده شدم

براي شما چقد طول كشيد خودش سقط شه؟ انقد حالم بده ميخواستم شنبه به دكتر بگم خودش درش بياره

براي شما چقد طول كشيد خودش سقط شه؟ انقد حالم بده ميخواستم شنبه به دكتر بگم خودش درش بياره

والا من از وقتی فهمیدم تا سقط بشه ۱ماه طول کشید چون یه خارج رحمی بزرگتر داشتم،وقتی برا epرفتم دکتر تو پروندم نوشته بود اندازه رحم ۱۲هفته

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰
اي واي چقد سخت خداروشكر گذروندي

سخت برا ۱لحظه شه وحشتناک بود مرگ به چشم دیدم،دکتر میگفت خداروشکر کن ممکن بود تورو ببره به اغماء