2777
2789

بذار

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منننن

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖

بذار

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼

⚜️فال روزانه پنجشنبه 1 مهر 1400⚜️

🍃دوست عزیزی که 1 مهر به دنیا آمده ای، تولدت مبارک! 🍃

دوست عزیزی که امروز به دنیا آمده‌اید، تولدتان مبارک. سال بسیار حساسی را آغاز کرده‌اید. در این سال سردرگمی‌هایی پیش روی شما قرار می‌گیرد و لحظه‌هایی فرا می‌رسد که قادر به تشخیص راه درست نخواهید. بود. اجازه ندهید این سردرگمی‌ها، انتخاب‌های نادرستی در زندگی شما به دنبال داشته باشد. در عوض برای حل مشکلات با افراد با تجربه مشورت کنید و راهی را انتخاب کنید که صلاح شما و دیگر اعضای خانواده را به دنبال داشته باشد. از شرایط فعلی راضی نیست و احساس می‌کنید حق شما در زندگی خورده شده است. تغییر این شرایط به تلاش شما بستگی دارد. در سال تولدتان مهارت‌های بیشتری فرا بگیرید و با افزایش دانش و توانمندی‌های خود، شرایطی برای دستیابی به موفقیت‌های بیشتر فراهم کنید. ماه‌های سال تولدتان را با کار و تلاش یکی پس از دیگری پشت سر بگذارید. مطمئن باشید به هر اندازه که سال تولدتان ادامه پیدا می‌‌کند، به همان اندازه از گرفتاری‌های شما کاسته می‌شود. به خودتان زمان بدهید و خاطرتان جمع باشد که در نهایت همه‌چیز به نفع شما تمام خواهد شد. سالی که با تولدتان آغاز کرده‌اید زمان بسیار حساسی برای شماست. این سال را با صبروحوصله بیشتری به پایان برسانید و به گونه‌ای رفتار کنید تا دستاوردی چشمگیر به کارنامه زندگی شما اضافه شود.

عاو فکر کردم شخصی سازی شده

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...

🏛فال حافظ روزانه

💖تاریخ: پنجشنبه 1 مهر 1400💖

♥️فال حافظ امروز متولدین #فروردین :

آن شب قدری که گویند اهل خلوت امشب است

یا رب این تاثیر دولت در کدامین کوکب است

تا به گیسوی تو دست ناسزایان کم رسد

هر دلی از حلقه‌ای در ذکر یارب یارب است

💞تعبیر:

شاهد مقصود در یک قدمی است و با توکل به خدا فقط یک قدم دیگر به رسیدن به مراد باقی است کسی که حمایت خدا را می طلبد نباید نگران ناکامی باشد. از طعنه ی حسودان مرنج و در کاری که می کنی استوار باش  دل قوی دار و دشمنان را دست کم مگیر.

♥️فال حافظ امروز متولدین #اردیبهشت :

مزرع سبز فلک دیدم و داس مه نو

یادم از کشته خویش آمد و هنگام درو

گفتم ای بخت بخفتیدی و خورشید دمید

گفت با این همه از سابقه نومید مشو

💞تعبیر:

از هرچه در اطراف شما اتفاق می افتد پند بگیرید. ازبخت خود ننالید و به یاد روزهای خوشتان باشید. غم های دنیا هم مثل خوشی هایش ناپایدار است و تمام می شود. غصه نخورید که به زودی موفقیت از آن شماست.

💚فال حافظ امروز متولدین #خرداد :

در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد

عشق پیدا شد و آتش به همه عالم زد

جلوها کرد رخت دید ملک عشق نداشت

عین آتش شد از این غیرت و بر آدم زد

💞تعبیر:

ای صاحب فال ،دل خرم دار که بزودی به وصال خواهی رسید و مدعیان ساکت خواهند شد و تو به مراد خود خواهی رسید انشاء...

♥️فال حافظ امروز متولدین #تیر :

هواخواه توام جانا و میدانم که میدانی

که هم نادیده میبینی و هم ننوشته می‌خوانی

ملامتگو چه دریابد میان عاشق و معشوق

نبیند چشم نابینا خصوص اسرار پنهانی

💞تعبیر:

بدان که تا به مشکلات و سختی ها گرفتار نشوی قدر عافیت و راحتی را نخواهی دانست. کمی هم خوش اخلاق باش و از بدخلقی دست بردار.

💚فال حافظ امروز متولدین #مرداد :

باغبان گر پنج روزی صحبت گل بایدش

بر جفای خار هجران صبر بلبل بایدش

ای دل اندربند زلفش از پریشانی منال

مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش

💞تعبیر:

اگر به دنبال خوشی و رسیدن به مراد دلت هستی باید سختی ها را تحمل کنی اگر کمی صبر داشته باشی به خواسته هایت می رسی ولی با عجله همه چیز را خراب خواهی کرد.

♥️فال حافظ امروز متولدین #شهریور :

درخت دوستی بنشان که کام دل به بار آرد

نهال دشمنی برکن که رنج بی‌شمار آرد

شب صحبت غنیمت دان که بعد از روزگار ما

بسی گردش کند گردون بسی لیل و نهار آرد

💞تعبیر:

دنیا پستی و بلندی های زیادی دارد. گاهی خوب و گاهی بد، گاهی خزان و گاهی بهار در هر صورت تو فقط به دوستی ها بیاندیش تا التیام دل بی قرار دیگران باشی. بدون دوست خود را تهی می دانی از خدا می خواهی همین چند صباحی را که زنده هستی همواره در کنار دوست باشی.

@Fallodeh  💞