2777
2789
عنوان

جوجه اردک

189 بازدید | 9 پست

من خواهرم سه نا جوجه اردک پیارسال خرید. امسال بزرگ شدن یکم سر و صدا می کنن. حاضر به فروش نیست .خیلی بهشون وابسته شده در اصل بیشتر می ترسه جایی بده که سرشونو ببرن. نمی دونید اردکا چند سال عمر می کنن؟ جایی تو تهران نزدیک افسریه می شناسید که اردک ها رو نگه دارن؟

برای نیازمندها بده به کسی سرشون را ببره و گوشتشون را خیرات کنه به خواهرت هم نگو 

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.

اردک نیاز به گل و لای و بهتر بگم لجن و رطوبته...باید حتما جای مناسب داشته باشن.مثلا من شمال زندگی میکنم خواهرشوهرم هفت تا خرید الان بزرگ شدن ولی چون حیاط بزرگ دارن مشکلی نیست...الانم که خیلی صدا میکنند ولی خب با صداشون مشکلی ندارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر و صداشون طبیعیه و مثل خروس آزاردهنده نیست

نگهشون دارین حیفه

هر جا بدی دنبال سر بریدن آن و کباب اردک.

من حتی باغ پرندگان هم اردک دیدم پرسیدم میگیرین اگر بیاریم گفت آره بعد نظافتچی اونجا گفت میگیرن ولی زنده میندازن جلوی عقابها که اونا هم تغذیه بشن. و اینکه تعداد اردک ها هم زیاد نشه.

کلا هر جا بدی به هدف کشتن هست. نگه دار. بهتون عادت کردن آدم حیوون خونگی میگیره دیگه باید به اینم فکر کنه که شرایط داره یا نه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
فامیل ما گداشت فرداش که رفت سراع اردک اردک رو نگهبانا برده بودن واس خودشون😐

بوستان گفت و گو هم اردک داره ولی اون رستوران اونجا گاهی ازشون کم میکنه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد