2777
2789
عنوان

میشه اینو بخونید لطفا

72 بازدید | 3 پست

خانما من یه خانواده ای رو میشناسم که پارسال داشتن خانم و آقا بخاطر یسری مسائل جدا میشدن با یه بچه اما خوب خدا خواست و بخاطر بچشون برگشتن ب زندگی بدون هیچ حمایتی از خانواده ها از صفر شروع کردن

پارسالم با فروختن گوشی هاشون یکم قرض تونستن ۸ تومن جور کنن بدن جایی رو اجاره کنن با کرایه

آقا کار دارن و برجی ۵ تومن درامدشون ولی چون قرض و بدهکاری زیاد داشتن نتونستن پولی جمع کنن و اینک کسی روهم ندارن ک ضامنشون بشه از بانک وام بگیرن همه اینارو گفتم ک بدونید همه راهها رو رفتن از کسی هم کمک بلاعوض نمیخان اگر کسیو میشناسید ک بتونه ب عنوان وام برا پول پیششون بهش کمک کنه وام بده سفته بگیره برا ضمانت لطفا معرفی کنید تمام مدارک قولنامه و ایناشونم میتونید ببینید یا حضوری برید ببینید ولی اگر میشناسید کسیو یا خودتون لطفا کمک کنید ک امسال این خانواده رو بیرون نکنند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.