2777
2789
عنوان

کلومیفن بهتره یا لتروزول؟

150 بازدید | 10 پست

سلام.من تنبلی تخمدان شدید دارم پارسال دکتر برام یه دوره لتروزول نوشتن همون ماه باردار شدم اما متاسفانه خارج رحمی بود و لوله چپم رو از دست دادم. بعد از اون یکساله اقدام کردم نتیجه نگرفتم. این ماه خودم کلومیفن گرفتم از داروخونه میخوام بخورم. کسی بوده با کلومیفن نتیجه بگیره؟چطور باید مصرف کنم

شهید ابراهیم هادی، تو رو به جون مادرت حضرت زهرا قسمت میدم که همین الان که دارم این امضا رو می نویسم باردار باشم یه بارداری سالم و بی خطر که نتیجه ش فرزند سالم و صالح و عاقبت بخیر و محبت اهل بیت باشه. حاجتم رو بده و دلم رو نشکن تا شکایتت رو روز قیامت حضرت زهرا نبرم

عزیزم مم دوتاشم خوردم 

لتروزول دودوزه خوردم نتیجه نگرفتم

این ماهم کلومیفن خوردم نمیدونم نتیجه چی بشه

منم تنبلی دارم

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این ماه کلومفین خوردم برا بارداریم پنج روز از موعدم میگزره میترسم بی بی چک بزنم باز منفی شه 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
من این ماه کلومفین خوردم برا بارداریم پنج روز از موعدم میگزره میترسم بی بی چک بزنم باز منفی شه 

انشاءالله بارداری عزیزم. شما هم تنبلی تخمدان داری؟لتروزول رو امتحان نکردی تا حالا؟

شهید ابراهیم هادی، تو رو به جون مادرت حضرت زهرا قسمت میدم که همین الان که دارم این امضا رو می نویسم باردار باشم یه بارداری سالم و بی خطر که نتیجه ش فرزند سالم و صالح و عاقبت بخیر و محبت اهل بیت باشه. حاجتم رو بده و دلم رو نشکن تا شکایتت رو روز قیامت حضرت زهرا نبرم

من با کلومیفن باردار شدم یا یه دوره 

خواهرم با کلومیفن به سه دوره 

من خانوم هستم💃💃💃 از بس منو ترکوندن این نی نی یارا 😡😡الان دیگه به اسمه شوهرشون اومدم ببینم بازم جرات دارن منو بترکونن 🤔🤔🤔9تا سیمکارت و ایمیل به باد دادم از 95تا الان 
لترو

شما خودت با لتروزول باردار شدی؟

انشاءالله بارداری عزیزم. شما هم تنبلی تخمدان داری؟لتروزول رو امتحان نکردی تا حالا؟

بله عزیزم تنبلی دارم 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
من با کلومیفن باردار شدم یا یه دوره  خواهرم با کلومیفن به سه دوره

لتروزول نخوردی دیگه؟ چطور مصرف کردی کلومیفن رو

من با کلومیفن باردار شدم یا یه دوره  خواهرم با کلومیفن به سه دوره

چند سال نازایی داشتی؟

بله عزیزم تنبلی دارم 

انشاءالله که تا فردا هم پری نمیشی. بعد بی بی بزن با خبر خوش بیا