2777
2789
عنوان

بانک شهر

398 بازدید | 16 پست

سلام دوستان ببخشید کیا تو بانک شهر حساب دارن؟ معتبره؟و اینکه من یه پولی دارم که شاید یهو لازمم بشه نمیشه ریسک کرد طلا خرید به نظرتون بزارم بانک شهر یا کسی راه حل بهتری سراغ داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خیلی بانک خوبیه زیرنظر شهرداری هستش  بذارید گنجینه زرین

بعد اگه لازمم بشه بخوام بردارم ازم کسر نمیکنن به عنوان جریمه ؟ یا مثلا از اینا نیست که میگن وابسته به بورسه اگه بورس بریزه از اصل پولمم کسر بشه؟

من چند ساله بانک شهر حساب دارم. سود بیشتری از بقیه بانک ها میده. کاملا هم معتبره.

زیر نظر بانک مرکزی هست. بانک شهرداری هاست و گردش مالی بالایی داره.

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
بعد اگه لازمم بشه بخوام بردارم ازم کسر نمیکنن به عنوان جریمه ؟ یا مثلا از اینا نیست که میگن وابسته ب ...

نه عزیزم مشکلی نیست

بعد از یکماه میتونی پولت روبرداری بدون کم کردن ازش

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
سودش چنددرصده؟؟سپرده کوتاه مدت

کوتاه مدت نمی دونم از شعبه ها باید بپرسید. تنوع سپرده هاشون هم زیاده