2777
2789

به نام حق

سلام من ندا هستم و دختر دوم و اخر خوانواده ام و یه خواهر بزرگ تر از خودم دارم که تفاوت سنی نسبت زیادی باهم داریم خواهرمسیزده سال از من بزرگتره و ناشنواست ،البته این فاصله س سنی بخاطر اینه که، ،...ادامه دارد

خدایا دخترم پناه رو به تو میسپارم نگهدارش باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته این فاصله س سنی بخاطر اینه که سه سال قبل از تولد من یه خواهر یازده سالم که ناراحتی قلبی داشته چند روز بعد از عمل قلب ازدنیا رفته من از زمانی که یکم عقلم رسید و الان میتونم به خاطر بیارم مامانم همیشه عزادار فرزند از دست رفتش بود اشک میریخت ،..ادامه دارد

دیگه شش سالم شده بود و پیش دبستانی بودم که پدر بزرگم ،پدر مادرم که چند ماهی با سرطان معده دست و پنجه نرم میکرد و تو رختخواب بود از دنیا رفت و عزاداری مامانم شد برای دو نفر

اونموقع ها ما توی یه اپارتمان یه خوابه اجاره ای سمت افسریه میشستیم ...ادامه دارد

خب

ولی بعد مرگ پدر بزرگم چند وقت بعد 

اومدیم طبقه ی پایین خونه ی پدر بزرگم اینا که دوتا اطاق تو در تو و یه اشپز خونه ی کوچیک گوشه ی حیاط بود نشستیم ...ادامه دارد

زود زود بنویس  

نفرین به عشق و عاشقی نفرین به بخت و سرنوشت به اون نگاه که عشقتو تو سرنوشت من نوشت نفرین به من نفرین به تو نفرین به عشق من و تو به ساده بودن منو به اون دل سیاه تو
از خوندن داستانم پشیمون نمیشید،فعلا میرم لالا هرکی میخواد بخونه بنویسه فردا لایکش کنم

وااااا ضدحال میزنی

من خدارو توبرق چشمای آدمهایی میبینم  که ازحال خوب دیگران حال دلشون خوب میشه