2777
2789

سلام دوستان شبتون بخیر

روز یکشنبه ۴ سی سی ژل کره ای به قیمت ۸میلیون و هشتصد به صورتم زدم

باورتون میشه احساس میکنم هیچ اثری ازش نیست

اینم بگم صورتم فوق العاده لاغر شده بود تو گونه و اطراف زد 

از ناراحتی و حروم شدن پولم قلبم درد میکنه😭

فکر کن یک روز که از خواب بیدار شدی بدنی که همیشه رویایش را داشتی به دست آورده ای.عضو تاپیک بامدادخمار گروه آبی---»وزن اولیه : 65😥هدف :55😍تاریخ شروع۳ / ۱۲ / ۹۹
دوستم چربی تزریق کرده خودش تپل بود تپلتر شده الان پشیمونه

من ۴ سی سی ژل زدم تو سه روز کلا محو شد

موندم جواب شوهرمو چی بدم

فکر کن یک روز که از خواب بیدار شدی بدنی که همیشه رویایش را داشتی به دست آورده ای.عضو تاپیک بامدادخمار گروه آبی---»وزن اولیه : 65😥هدف :55😍تاریخ شروع۳ / ۱۲ / ۹۹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش همون دکتری ک رفتین برین ترمیمم هم لازمه درسته؟

نه عزیزم ژل ترمیم نداره

وگرنه بخوای باز بزنی کلی پول باید بدی باز دوباره اگر بمونه اگر نمونه

نه عزیزم ژل ترمیم نداره وگرنه بخوای باز بزنی کلی پول باید بدی باز دوباره اگر بمونه اگر نمونه

درسته فک کردم ترمیم میخواد ولی بنظرم پیش دکترتون برین آخه حیفه😣

این جهان کوه است و فعل ما ندا
سلام عزیزم خوبی  ؟ چقدر ناراحت شدم برات . ژلت از بین رفت ؟ 😑حرومشون اینهمه سودی ک میکشن . واسه ...

عزیزم ممنونم اره بخدا ژل زدن خیلی گرونه منم جایی رفتم که ژل سی سی یک و پونصد هر جا رو دو دویست برام زد قبلش تحقیق نکردم .صورت من خیلی لاغر شده بود ۴سی سی زدم اصلا مشخص نیست آنچنان باید بری مرتب ترمیم که پول زیادی میخواد هر سری 

عزیزم ممنونم اره بخدا ژل زدن خیلی گرونه منم جایی رفتم که ژل سی سی یک و پونصد هر جا رو دو دویست برام ...

ولی خب درکل یه پایه ای روی صورتت مونده درسته؟ چون من ژل لبام هیچوقت کامل نرفتن ، همیشه از قبلش بهترم. مارک ژلت چی بود؟ ۴ سیسی ام کمه .... باید یه ده سیسی خودت  میخریدی میدادی واست بزنن...

ولی خب درکل یه پایه ای روی صورتت مونده درسته؟ چون من ژل لبام هیچوقت کامل نرفتن ، همیشه از قبلش بهترم ...

اره یه کوچولو صورتم پره هنوز 

چقدر خوب زل لب چی زدی؟

مگه میشه از بیرون بخری؟

اره یه کوچولو صورتم پره هنوز  چقدر خوب زل لب چی زدی؟ مگه میشه از بیرون بخری؟

من ژلای ارزون و متوسطی زدم راضی ام بودم . مارک دنبی . اره بابا اینستا پز از پیج معتبره ک سفارش میدی واست میقزستن شهرما نمایندگی هم داره . مارک ژل شما چی بود؟؟؟

من ژلای ارزون و متوسطی زدم راضی ام بودم . مارک دنبی . اره بابا اینستا پز از پیج معتبره ک سفارش میدی ...

رووفیل اولترا 

کره ای ظاهرا

بی وجدان سی سی دو و دویست زد