سلام دوستان..من چهار سال ازدواج کردم.ماه قبل من و شوهرم تمام آزمایشات لازم رو دادیم و رفتیم پیش متخصص..ایشون گفتن همه چی طبیعیه.ولی قرص دوفاستون داد یه بسته.و یک بسته هم قرص ویتامین E.از روز ۱۶ عادت شروع کردم و دوشب هم اقدام کردیم.بعدش ترشح داشتم و دو روزی که ترشح ندارم..ولی امروز زیر دلم نقطه ای میسوخت..یا چپ یا راست یا وسط..ترشحاتمم سفید بی رنگ بود..استرس گرفتم نمیدونم چیکار کنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم..دکترش معروفه و کارش بیست گفت این ماه باردار نشی عکس رنگی میفرستم
عزیزم شما تازه یماهه اقدام کردی تایسال طبیعیه باردار نشدن بعدازون باید پیگیر باشی حالا شما عجله داری تا شیش ماه اقدام داشته باش الکی نرو عکس رنگی کلی عوارض داره .شما از سه روز بعد پاکیت بمدت ده شب یه شب درمیون اقدام کن
خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍❤️🤲
منم همین حرف رو به دکتر گفتم..گفت روش من همینه...این سونو معمولی نشون نمیده که تو لوله هات بازه یا ن ...
نه عزیزم روش اون دکترو ول کن . اول شما اقدامت و بکن راه اخرو بزار عکس رنگی من تاحالا ندیدم به این زودی بفرستن عکس رنگی . این روشی و که گفتم و انجام بده دکترم بهم گفت.
خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍❤️🤲