2777
2789
عنوان

عمم

474 بازدید | 10 پست

ما با عمم اینا رابطه نداریم

تو ی موضوعی عمم با بابام دعوا کردن

بعد دختراش با من

که کلا قطع رابطه هستیم و مامانم اگه موضوع خاصی باشه میره خونه‌ی عمم

کلا سلامم بهش بدیم علیک نمیگه

امروز بعد۸ ماه اومد خونه‌ی ما

تا منو دید ی جوری شد پشتشو کرد بهم اومد تو

بخدا سلام تو دهنم خشک شد

وقتی اومد تو پذیرایی ی دفعه شروع کرد تو چرا بهم سلام ندادی

(درحالی که من از خودم میپرسدم که چرا پشتشو کرد بهم مگه چیکارش کردم)

حالا بهش میگم من اومدم بهت سلام کنم راهتو کج کردی پشت‌تو کردی بهم

وای داستان درست کرد بخدا

منم حرف خودمو میزنم مگه سلام نکردی بهم

نشسته بهم میگه تو باعث جدای منو داداشمی

درحالی که من هیچ ربطی ندارم ب موضوع بابام و عمم

اومد خون ب جیگرم کرد رفت

رفتم صورتشو بوسیدم. نه مگه کوتاه اومد 

والا من نه چیزی تو دلم بود نه غرور داشتم که بهش سلام ندم

با خودم گفتم شاید مثل دفعات قبل نمیخاد باهام سلام و علیک کنه!

رفتنش

مامانم شروع کرد که وای الان ابروتو میبره میشینه ب همه میگه رفتم فلان جا فلانی بهم سلام نداد!

الان بشین خونه(یعنی شوهر گیرت نمیاد)

الان من بدم؟

اومده بود کینه کدورتا رو تازه کنه بره

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

نه بابا عمه ات مشکل داره

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا امان از دست فامیل خودتو ناراحت نکن مهم نیست شما مسوول دلخوری بقیه نیستی منم دل خوشی از فامیل پدری ندارم همش دنبال حرف بودن الان تقریبا بعد از فوت پدر و مادرم دیگه ندیدیم کرونا هم شد بهانه

پدر و مادر عزیزم دلتنگ روی ماهتون هستم😭😭
جاشون جنت  خدا بیامرزه نه فقط عممم 😭

ممنون از محبتت فکرت رو درگیر نکن همیشه تو کدورتها یه نفر الکی قربانی کینه می شه حالا دیواری کوتاهتر از شما پیدا نکردن بی تفاوتی بهترین تدبیره

پدر و مادر عزیزم دلتنگ روی ماهتون هستم😭😭