2777
2789

امیدوارم بتونم مفید باشم..کمکی کنم بهتون

قاصدک وای به من همه از خویش مرا میرانند همه دیوانه و دیوانه ترم میخوانند...
سلام ازچه سنی میشه تشخیص بیش فعالی داد...چه علایمی توسن پایین مثلا زیریکسال داره؟

حداقل ۳ سالگی عزیزم...زیر ۳ سال فقط احتمالاته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداقل ۳ سالگی عزیزم...زیر ۳ سال فقط احتمالاته

خانمی بیا تاپیک آخرم لطفاً ب نظرت خواهر زاده ام بی ادبیه یا بیش فعال؟ لگوهای ریز و پازل عالی.روخونی و قصه گوییشم عالیه.تمرکزش خوب درسش.کلاس چهارم.

اما تو کل مدرسه میشناسنش.مدیر و معلم خسته شدن.

مادر و پدرم ریلکس.تا کم میارن و کتک.

خونه فامیل همه رو اذیت می‌کنه.و دائم ب اصطلاح کرم میریزه.ذو مبلا راه می‌ره.مهمونی همه چی رو میریزم.

بیش فعال ه یابی ادب؟!؟من میگم بیش فعال تمرکز خوبی ندارن نظر شما؟!؟مرسی

خودت باش
خانمی بیا تاپیک آخرم لطفاً ب نظرت خواهر زاده ام بی ادبیه یا بیش فعال؟ لگوهای ریز و پازل عالی.روخونی ...

سلام عزیزم ببخشید اگر دیر جواب دادم..پیش فعالی طیف وسیعیه.

بله شامل حال برادرزاده شماهم میشه اگر الگوی تربیتیش اط اول این بوده..همینکه نمیتونه زوی پبل مبشینه و توی مدرسه بازیگوشی میکنه یعنی تمرکز کافی نداره...

باید ببزید بایک روانشناس کودک حرف بزنین که اگر شرایط رفتن رو ندارن میتونن دکتر ساینا از یک دکتر مجرب کمک بگیرن..

خیلی از بیش فعالا الان دکتر و مهندس هستن ولی این حد همچنان درونشون نهفته س.و گاهی بروز میکنه...باید از معلماش بپرسید...سرکلاسم همینجوره؟بچه هارو بی هوا میزنه؟

میتونه به راحتی ارتباط بگیره و کارای گروهی انجام بده؟توی گروه دوس داره چه نقشی داشته باشه؟یه عضو ساده یا همش دوس داره رئیس باشه و بقیه تحت امرش؟

اینا رو باید ببرسی کنن خودشون و بعد از اطمینان ببرن پیش زوانشناس..

اینم بگین بهشون..الان دوره کتک زدن بچه ها نیست...کسی که بچه رو کتک میزنه خودش باید درمان بشه چون زندگیش پر از خلاء و این بچه فردا بزرگ بشه یه بچه توسری خور میشه و اعتماد به نفس کافی رو نداره...

بهتره بابچشون دوست باشن تا بتونن راحت تر مشکلاتشو رفع کنن.

سلام عزیزم ببخشید اگر دیر جواب دادم..پیش فعالی طیف وسیعیه. بله شامل حال برادرزاده شماهم میشه اگر ال ...

می‌دونم دوست داره رئیس باشه.از هیچکی حرف شنوی نداده.با بچه شدیداً دوست هستند.اما گاهی آنقدر اذیت می‌کنه و دیگه کم میاره.کتک میخوره.بله ما هم میگیم کتک زدن درست نیست اما اصلا اعتماد به نفسش کم نمیشه همچنان داره شیطنت می‌کنه.یعنی شما میگی تمرکز. داشتن رو پازل و لگو دلیل بر بیش فعال نبودن نیست!میگن تو بارداری کند خوردن بچه ها رو بیش فعال میکنه؟!درسته؟!مرسی

خودت باش
می‌دونم دوست داره رئیس باشه.از هیچکی حرف شنوی نداده.با بچه شدیداً دوست هستند.اما گاهی آنقدر اذیت می‌ ...

نه عزیزم دلیل نیست...دختر منم خیلی خوب پازل رو حل میکنه و لگوهارو به هم وصل میکنه...

بله مصرف بیش از حد کندر توی ۳ ماه اول حاملگی تاثیر داره بر بیش فعالی ولی تنها دلیلش ژنتیکم موثره...قبلا خیلیا بیش فعال بودن که الان توی زندگی هستن و فکر میکنن مشکل نداره همین مادر پدری که بچه رو کتک میزنن ممکنه یه بیش فعال درمان نشده باشن..مامان جوون بچشو میزنه میگه من حواس پرت شدم از دست این بچه و این حرفا درصورتی که اینا خودش نشکنهای بیش فعالیه..

سلام دخترتون چند سالشه چی مصرف میکنه بهش دارو میدین اصلا

سلام عزیزم ۴.۵ سالشه فعلا هیچی دکتر گفت زیر ۵.۶ سال دارو ممنوعه و عوارض جبران ناپذیری داره 

خانمی میشه به منم کمک‌کنی .. من پسرم ۴.۵ سالشه پارسال بردمش روانشناس تشخیص بیش فعالی داد و ارجاع داد به روانپزشک اونم بهش ریسپریدون داد ۸ ماه خورد ولی تاثیر آنچنانی نداشت و فقط دو هفته بعد از دوز جدید باز اثرش میرفت بعد بردمش یه دکتر دیگه اون قرص قبلی و قطع کرد و جدید داد بازم هیچی بچم بدتر شده عصبی و پرخاشگر خودش و میزنه اصلا روانی شده

خانمی میشه به منم کمک‌کنی .. من پسرم ۴.۵ سالشه پارسال بردمش روانشناس تشخیص بیش فعالی داد و ارجاع داد ...

سلام عزیزدلم پوزش میخوام بابت تاخیر توی جواب دادنم..

عزیز مهربونم دارو درمانی زیر ۶.۷ سال ممنوعه...

و زیر ۶.۷ سال نمیتونم جواب بدن که بچه به قطع بیش فعاله...توی ۶.۷ سالگی با یه سری نوار مغز و اسکن و اینا بیش فعالی قطعی تشخیص داده میشه لطفا داروهارو قطع کنید و قبل از دارو درمانی تحقیق کنین و یه دکتر خوب و مطمئن ببرین

سلام عزیزدلم پوزش میخوام بابت تاخیر توی جواب دادنم.. عزیز مهربونم دارو درمانی زیر ۶.۷ سال ممنوعه... ...

سلام عزیزم ممنونم راستش دیگه فعلا قرص ها رو بهش ندادم ولی خیلی عصبی و پزخاشگر شده نمیدونم کاسه نخوردن قرص هاس یا چی ولی خیلی اذیتم

سلام عزیزم ممنونم راستش دیگه فعلا قرص ها رو بهش ندادم ولی خیلی عصبی و پزخاشگر شده نمیدونم کاسه نخورد ...

قطعا بخاطر قرصاس...

و اینگه سعی کنید تحملش کنید فعلا ندید بهش تا یه دکتر خوب پیدا بشه بعدم چندین نمونه دارو باید امتحان کنید با دوزهای مختلف ببینید کدومش به بچتون میسازه..ببرینش چایی که ترامپولین هست تخلیه انرژی بشه بپر بپر خیلی انرژی از بچه ها میگیره...

قطعا بخاطر قرصاس... و اینگه سعی کنید تحملش کنید فعلا ندید بهش تا یه دکتر خوب پیدا بشه بعدم چندین نم ...

نه فعلا ندادم متاسفاته اینجا دکتر خوب نداریم چندین قرص و امتحان کردن هیچکدوم جواب نداد.. از ترامپولین میترسه اصلا نزدیکش نمیشع خیلی ترسوئه از ماشین شارزی استخر بادی سرسره از همه ی اینها میترسه و اصلا نزدیکشون نمیشه