2777
2789

سلام بچه ها

من دوبار این مدت خدا حاجتمو داد برای سلامتی مامانم

دعاشماها هم خیلی موثر بودش واقعا توی تاپیکای قبلیم

حالا یه حاجت دیگه دارم که از قبلم داشتم 

هروقتم دعا کردین نزدیک شدن به حاجتمو حس کردم اما هنوز کامل نشده

دعا میکنین حاجت روا بشم و بهش برسم؟؟؟

منم اسم بگین فردا دعای توسل میخونم براتون❤

بازم با دعاتون باعث حاجت رواییم بشین از ته دل دعا کنین❤❤❤

مرسی

فاطمه 

هـے تواز اینکه امروز مورد توجـہ همـہ هستـے خوشحال نباش   تیتر اول روزنامه کاغذ باطلـه ی فرداست ‌ـ๛☠🚮‏《 یکم که بزرگ شی و عقلت برسه،عین پرگار دور خودت یه دایره میکشی و هر کسی رو راه نمیدی توش!                                                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

👆

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

چشم عزیزم دعا کن تودلیم سالم بدنیا بیاد ۵ بار سقط داشتم قبلا معصومه م❤

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

فاطمه✨

بچه ی سالم بدون اینکه سقط بشه😢

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨