2789
عنوان

131 بازدید | 18 پست

دوستان کسی بوده سونوی ان تی جنسیت رو بهش بگن 

بعدا برای تعیین جنسیت بره تغییر کرده باشه؟؟🥺

یعنی مثلا بگن پسره بعد دختر بشه

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر خیلی خیلی کم پیش میاد که اشتباه بگن

نه گفتن دختره وابسته شدم میترسم عوض شه

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
آخی خوشبحالت🥺😍

اره هرروز با بچم صحبت میکنم وابستش شدم.اسمشم گذاشتیم😅

ان تی ک بمن اصلا نگفت

ولی ۱۱ هفته ک رفتم برا چک هماتومم جایی دیگه. گفت ب دختر میخوره. ۱۸ هفته انومالی گفت پسر

عاشقمو عاشق تو.. از همه دیوونه ترم...قرارمون یادت نره .. دیر نکنی منتظرم❤️🩹

ان تی ک بمن اصلا نگفت ولی ۱۱ هفته ک رفتم برا چک هماتومم جایی دیگه. گفت ب دختر میخوره. ۱۸ هفته انوما ...

به منم گفت خیلی احتمالی میگم بهت ولی چون تعریف دکتره رو شنیدم اعتماد کردم...هرچی خیره 

منم باهاشون صحبت میکنم😍😍 منتها دوس داشتم لااقل یکیشون دخمل باشه

دوقلووووو؟؟😍😍😍😍

به منم گفت خیلی احتمالی میگم بهت ولی چون تعریف دکتره رو شنیدم اعتماد کردم...هرچی خیره 

منم با وجود دیدن التش باز شک دارم بس ک شنیدم طرف تا ماه ۸ و یا حتی بعد زایمان متوجه شده جنسیتو اشتبا گفتن

عاشقمو عاشق تو.. از همه دیوونه ترم...قرارمون یادت نره .. دیر نکنی منتظرم❤️🩹