2777
2789
عنوان

کتاب تست انسانی

| مشاهده متن کامل بحث + 10276 بازدید | 43 پست
شما خودت باید ببینی چه کتابی میخوای تست محور باشه اموزش محور باشه در کل اینطور پرسش ها خیلی خوب نیست ...

من خودمم امسال میخام کنکوری خوندنوشروع کنم وواقعانمیدونم چ کتاب تساتیی بایدبخرم

من یک لیستی دارم برات میذارم 

لیست منابع برای رشته انسانی

تذکر :

‼️برای هر درس چند منبع ذکر شده همه شون خوب هستن یکی بیشتر انتخاب نکنید .

‼️اگر از قبل کتاب خریدید یا دارید نیازی به عوض کردن منبع نیست .

❗فارسی :

موضوعی قرابت معنایی / آرایه ادبی / واژگان / دستور زبان نشرالگو یا کتاب های هفت خوان خیلی سبز

تست درس به درس مشاوران - خیلی سبز 

❗عربی و عربی اختصاصی (یکی هستند) : مشاوران - خیلی سبز 

❗دین و زندگی : مشاوران - انتشارات سفیر خرد - میکرو طلایی - خیلی سبز

❗زبان انگلیسی : مبتکران شهاب اناری

❗ریاضی و آمار : میکرو نقره ای - خیلی سبز - مشاوران ( سطح بالا ) - مهر و ماه

❗اقتصاد : مشاوران - خیلی سبز

❗مسائل اقتصاد : مسائل مشاوران

❗ادبیات اختصاصی (علوم و فنون ادبی ) : خیلی سبز - مهر و ماه 

❗تاریخ و جغرافیا : نیازی به کتاب نداره اما مشاوران یا میکرو براش توصیه میشه

❗جامعه شناسی : مشاوران - خیلی سبز

❗فلسفه و منطق : مشاوران - مهر و ماه

❗روانشناسی : مشاوران - خیلی سبز

خدایا شکرت ...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چه مقطع تحصیلی هستین؟؟ و چه رشته ای؟! 

{این زخم خورده را به ترحم نیاز نیست خیر شما رسیده به ما مرحمت زیاد👋🏻!....}
ببین کتاب رو باید خودت ببینی یا اگه انلاین میخری یه نمونش رو میذارن چند صفحش رو ببینی که ایا با نحوه ...

سپاسگزارم 🌹

من یک لیستی دارم برات میذارم  لیست منابع برای رشته انسانی تذکر : ‼️برای هر درس چند منبع ذ ...

سپاسگزارم لطف کردین🌹🌹

اگه انسانی هستی میتونم اینارو بهت معرفی کنم از پرطرفدار ترین کتاب های این رشته هستن

فلسفه و منطق مشاوران درسنامه خوبی داره تستاش هم خوبه به عنوان منبع دوم هم میتونید سراغ مهروماه برید که ۴۰۰۰ تست داره و درسنامش خلاصه هست و فقط منبع تستیه 

اقتصاد خیلی سبز و مشاوران هر دو خوبن

ادبیات موضوعی کامل میکرو طلایی گاج کتاب کاملیه 

هر چند نظر من اینه که ادبیات رو موضوعی بخونید قرابت دریافت و الگو ارایه دریافت و الگو لغت و املا و تاریخ ادبیات ۷خان خیلی سبز دستور زبان دریافت بعد که از لحاظ موضوعی قوی شدی میتونی بری سراغ گاج

تاریخو جغرافیا منبع تستی نمیخواد خوندن کتاب کفایت میکنه

زبان شهاب اناری مبتکران 

عربی خیلی سبز و مهروماه 

ریاضی و امار گاج و خیلی سبز

جامعه شناسی مشاوران تیزشیم مشاوران هم خوبه تست های سطح بالا داره

دینی خیلی سبز یه کتاب هم برای ایات و روایات مشاوران

روانشناسی مشاوران و یا خیلی سبز

علوم و فنون هم خیلی سبز

من برای انتخاب این کتاب ها خیلی تحقیق کردم تحلیل ها در مورد کتاب های موجود در بازارو خوندم و اینارو مناسب خودم دیدم به شماهم پیشنهاد میکنم حتما قبل از خرید هر کتاب تحلیل اون رو توی سایت چی بخونم مطالعه کنید تا انتخاب بهتری داشته باشید

اگه انسانی هستی میتونم اینارو بهت معرفی کنم از پرطرفدار ترین کتاب های این رشته هستن فلسفه و منطق مش ...

ممنون ازراهنمایتت گلم،من تست هایی میخام که سطح دشواریشون انچنانی نباشه ک گیج بشم،متوسط باشن ایناازنظردشواری چطورن

چ کتاب تستایی پیشنهادمیدی

نمیدونم منم تاپیک زدم که نظر دوستان رو بدونم 

دوستان لطف کردن یه سری کتاب هارو معرفی کردن میتونید ببینید 

و اینکه نمیدونم برای تمام دروس مثلا باید گاج بگیرم یا ریاضی گاج عربی خیلی سبز و غیره

من سال قبل خیلی سبز گرفته بودم بیشتر رو کتاب زوم داشت و محور تست هاش روی خود کتاب بود حالا اگر بخوام یکم پییچده تر بگیرم مرددم که چی بگیرم

شما چه کتاب تست هایی رو داشتین؟؟ 

نمیدونم منم تاپیک زدم که نظر دوستان رو بدونم  دوستان لطف کردن یه سری کتاب هارو معرفی کردن میتو ...

من امسال تصمیم ب خریدگرفتم.واینک پایه دهم کتاب های کمک درسی خیلی سبزداشتم والبته رشتم تجربی بوده

اگه انسانی هستی میتونم اینارو بهت معرفی کنم از پرطرفدار ترین کتاب های این رشته هستن فلسفه و منطق مش ...

مثلا برای فلسفه مشاوران بهتر از گاج یا خیلی سبزه!؟ 

چون بعضی از کتابا مثل گاج و خیلی سبز و قلمچی و اینا خیلی پر طرفدار میشن آدم مردد میشه که تمام دروس رو مثلا فقط گاج بگیره یا هر درس رو مثلا یه کتاب مثلا ریاضی گاج عربی مشاوران و غیره

از طرفی هم میترسم  چون هر کتاب یه نوع نگارش و فضا و ... هی از گاج به مشاوران از مشاوران به قلمچی کلا همه چی قاطی شه