2777
2789

آیا ریزش موتون قطع شده؟ و چه موقع خوردین؟

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام

ایشون @saji_kh از تاپیکتون فهمیدم🙏

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
سلام عزيزم عالیه هرروز بعد از ناهار به مدت یک ماه بعد سه روز نخور استراحت کن دوباره شروع کن من ...

از داروخانه بخریم بدون نسخه میدن؟

ویتامین های دیگه هم همزمان بخوریم مشکل نداره؟

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍

هیرویت جلوی ریزشو نمیگیره فقط تار موهارو تقویت میکنه ضخیم میشن.

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
آره عزیزم بدون نسخه میدن از دکتر داروخونه بپرسید فکر نکنم مشکلی داشته باشه.

ممنونم ازینکه جواب دادین

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍
سلام ایشون @saji_kh   از تاپیکتون فهمیدم🙏

عزیزم مرسی از تگ کردنت🌹👏🏻

بله من استفاده کردم طی یک ماه به حداقل رسید (ریزش موهام زیااااد بود)ولی خب تا دو ماه دیگه هم باید استفاده کنم...فعلا یک ماه گذشت راضیم 

من یا بعد از صبحانه میخوردم یا فوری بعد ناهار

قبلا دوماه مرتب یونی زینک استفاده کردم راضی نبودم فرقی نمیکرد واسه موهام