2777
2789

سلام دوستان..من تقریبا چهار ساله مدام لکه دارم..حتی بعضی وقتا بجای لکه خون تازه میاد..تو این چهار سال هیچوقت لکم از بین نرفته و همیشه هست..سوزش و خارش و دردم ندارم..میشه بگین ب نظرتون مشکلی دارم یا نه؟؟ب نظرتون زخم دارم؟یا طبیعیه؟و در ضمن میل جنسی هم اصلااا ندارم.به نظرتون ب این لکه بینیم مربوطه؟لطفا راهنماییم کنید

جسارتا ۴ ساله دکتر نرفتی؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐يعني تو اين ٤ سال پيگير نشدي؟! دكتر؟!

نه..هم از دکتر رفتن و اینا بدم میاد و هم اینکه فکر نمی‌کردم چیز مهمی باشه که چند روز پیش مامانم متوجه شد گفت حتما باید برم دکتر ولی دوس ندارم برم دکتر..خواستم ببینم نظر شما خانوما چیه یعنی مهمه؟

نه اخه فکر نمیکردم چیز مهمی باشه فکر میکردم طبیعی باشه.و اینکه از دکتر رفتن متنفرم مخصوصا دکتر زنان ...

بله 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️