2777
2789
عنوان

کورتاژ

60 بازدید | 8 پست

سلام بچه 

من ماه پیش 29 مرداد کورتاژ شدم

دارم طبیعی جلوگیری میکنم

دوبار قرص اورژانسی خوردم تو این ماه

ولی پریود نشدم اصلا

بنظرتون چرا

کسی بوده همون ماه کورتاژ حامله شده بچشم سالم بوده

عزیزم مگه کورتاژ سما ۶ هفته نگفته رابطه نداشته باشی از طرفی حداقل کاندوم استفاده کنین عفونت نگیری&nb ...

ن عزیزم گفتن خونریزت تموم شد 

بعد من ب کاندوم حساسیت دارم

قرصم دکترم نزاشت بخورم

میترسم الان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم گفتن خونریزت تموم شد  بعد من ب کاندوم حساسیت دارم قرصم دکترم نزاشت بخورم میترسم الان

عیب نداره به نظرم باردار نیستی ولی مراقبت کن خود کورتاژ به اندازه کافی عوارض داره من الان کم خونی هم گرفتم قرص اورژانسی عوارض داره حدودا ۴۰ روز بعد تموم شدن خونریزی میگن پریود میشی 

عیب نداره به نظرم باردار نیستی ولی مراقبت کن خود کورتاژ به اندازه کافی عوارض داره من الان کم خ ...

خداکنه بچه داری شما چرا کورتاژ شدی

برا من خودش افتاد جواب پاتالوژی هم نیومده

خداکنه بچه داری شما چرا کورتاژ شدی برا من خودش افتاد جواب پاتالوژی هم نیومده

آره یه نه ساله ولی چون بارداری خواسته بود

کلی فشار روحی دارن بعضی شبها تو تنهایی گریه میکنم شوهرم درک نمیکنه میگه چیز نبوده قلب نداشته 

ولی من بهمه خبر دادم یه درصد فکر نمیکردم اینجور اتفاقی بیفته شوکه شدم 

امروز هماتولوژی اومد چیزی نبود قطر و اندازه میزنه فقط گفت چیز خاصی نبوده اگه بیشتر از دوبار اتفاق افتاد باید پیگیری کنی سوزش ادراری هم گرفتم 

آره یه نه ساله ولی چون بارداری خواسته بود کلی فشار روحی دارن بعضی شبها تو تنهایی گریه میکنم شوهرم د ...

منم سوزش اداری داره

اره مردا درک نمیکنن برا من ناخواسته بود ولی خیلی دوسش داشتم

پاتالوژی و هماتولوژی یکی ان یا فرق میکنن باهم

منم سوزش اداری داره اره مردا درک نمیکنن برا من ناخواسته بود ولی خیلی دوسش داشتم پاتالوژی و ه ...

آره واقعا کلی نقشه کشیده بودم براش حتی قلک هم گذاشته بودیم براش که تا ماه ششم بریزیم خرید کنیم نمیدونم پرسیدم گفت تا ۶ ماه دیگه اقدام کنه سه ماه دوباره فولیک اسید بخور ولی شوهرم گفت من بچه دیگه نمیخوام