2777
2789
عنوان

شیرخشک چی بدم تپل و چاق نشه نوزاد

729 بازدید | 13 پست

سلام مامانا 

من دختر یک هفتشه نمیدونم شیرم قوت نداره که سیر نمیشه یا کمه کلا ۲تا ۳ ساعت زیر سینمه تا بخوابه البته همش که شیر نمی خوره 

بعد کمکی بهش چند روزه شیر خشک نان میدم ولی میترسم بچه رو چاق کنه پفه الکی بده بهش 

دوست دارم رشدش طبیعی باشه نه که چاق شه 

شما چه شیر خشکی پیشنهاد میدید ؟

اپتاميل

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آپتامیل

من که دو ساله به دخترم دارم میدم کاملا راضیم 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
چاق نمیکنه  کوچولو شما این شیرو خورد باز شیر خودتونم می خوره

نه دوسال پسرم خورده خیلی خوبه 

پف نمیندازه چاق کنه طبیعیه 

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

عزیزم

میدونم به من ربطی نداره 

منم به خاطر شیر کم فقط شبا قبل خواب شیروخشک میدادم

گذشت تا شیرم کمتر و کمتر شد تا ۵ ماهگی خشک کلا

آنقدر گریه کردم که نگو

آنقدر سینه م رو دوشیدم که کلا شکلش رو از دست داد

هعیییی

خودت هرروز ماهیچه و آب هویج و شیرافزا و جو و گندمدو رازیانه و زیره ک دلستر و .... اینا بخور تا یه ماه دیگه شیرت عالی میشه

اگه نشد تازه اون موقع شروع کن به شیرخشک کمکی دادن 

عزیزم میدونم به من ربطی نداره  منم له خاطر شیر کم فقط شبا قبل خواب شیروخشک میدادم گذشت تا شی ...

اصلا دوست ندارم شیر خشک بخوره 

الانم با کلی بحث با بقیه دارم شیر خشک میدم 

میگن بچه سیر نمیشه داری بچه رو تو میکشی 

آپتامیل من که دو ساله به دخترم دارم میدم کاملا راضیم 

یه سوال بپرسم 

دخترم الان دو روزه از واژنش خون میاد مثل پریودی

سرچ کردم دیدم می گن طبیعی 

مال شماهم اینجور بود 

تا چند روز طبیعی هست

چاقش نکرد  اخه بعضی بچه ها که شیر خشک می خورن انگار دارن مینرکن از تپلی می ترسم اونجوری شه&nbs ...

اصلا

خداراشکر کاملا وزن نرمال و طبیعی داره

من شیرم زیاد بود ولی خودم فقط پنج روز دادم و تمام

تصمیم خودم بودم و الان کاملا راضیم

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷