2777
2789
الهیییی من چون همیشه دوس داشتم ی داداش از خودم بزرگتر داشته باشم میگم کاش بچه اولم پسز بشه تا بعدش د ...

همسر منم میگفت دوستدارم پسرم بزرگ تر باشه که هوای خواهرشو داشته باشه

زنده باشه گل پسرت و بسلامت بیاد❤

اره دختر با مامان قرتی بازی هاش بیشتره😍😂

فعلا معلوم نیست ان تی بهم گفت ۶٠٪ پسره 

یک هفته دیگه میرم انومالی

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
الهیییی من چون همیشه دوس داشتم ی داداش از خودم بزرگتر داشته باشم میگم کاش بچه اولم پسز بشه تا بعدش د ...

وایی😂😂حواسم نبود

فک کردم تیکرت مال بارداریه

الان دیدم برا عروسیته😂😂بهت گفتم گل پسرت زنده باشه😂😂😂

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوما ی سید قرآن باز کرد گفت مطمعنم پسره تضمین میکنم راست میگه ؟

اینجاچندتاازخانم هاواسم ازقران نگاه کردن گفتن پسراومدوپسربود

زخمهاخوب میشونداما"خوب "شدن با مثل روزاول شدن خیلی فرق داره....💔

دقیقا منم بخاطر همین پسر دوست دارم😐به شوهرم میگم میخام ۲تا پسر بیارم بعد ۱دونه دختر که پسرا بشن حامی و پشتیبان دخترم😁در واقع پسر میخام بخاطر وجود دخترم🥰خودمم برادر نداشتم خیلی جاها واقعا کمبودشو حس کردم

همسر منم میگفت دوستدارم پسرم بزرگ تر باشه که هوای خواهرشو داشته باشه زنده باشه گل پسرت و بسلا ...

الهی 😍

ن بابا تیکر عروسیم گلم🤣🤣🤣🤣

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
دقیقا منم بخاطر همین پسر دوست دارم😐به شوهرم میگم میخام ۲تا پسر بیارم بعد ۱دونه دختر که پسرا بشن حام ...

منم همینطور همیشه میخواستم ی داداش بالا سر داشتع باشم 🥺

ولی الان بزرگ شون 14سالش😂

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
الهی 😍 ن بابا تیکر عروسیم گلم🤣🤣🤣🤣

اره بعدش یه پست دیگه گزاشتم 

😂بسلامتی ان شاءالله❤