2777
2789
عنوان

جهیزیه

102 بازدید | 10 پست

خانما من واسه جهازم بین ماشین لباسشویی بوش و اسنوا موندم کیا این دوتا مارک و داشتن نظرات شونو بگن لطفاً . و اینکه بوش الان تو تحریم نمایندگی فعال داره قطعه هاش هست یا نه اگر خراب بشه..

ممنونم

نفسم بند نفس های تو شد.. خدایا ممنونم ازت

من اسنوا دارم راضیم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوش بهتره حالاحالاها هم خراب نمیشه البته اگه اصلی باشه

همون الان آدم نمیدونه اصل هستن یا نه میگن همش چینی هست موتور هاش 

همون الان آدم نمیدونه اصل هستن یا نه میگن همش چینی هست موتور هاش 

ماشین من آاگ هستش ۹ کیلویی ما چون دو نفریم لباسامون کمه اصلا اونجور ک باید تمیز نمیشوره خصوصا ک تفکیک رنگ میکنی بنظر من همین ایرانی بخر ک ارزونتره در کنارش ی مینی واش فریدواین بخر ک لباسای سفید یا کم رو بنداز تو اون بشوره دوباره درمیاری آب میکشی 

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
چند ساله داریش 

۳سال

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
ماشین من آاگ هستش ۹ کیلویی ما چون دو نفریم لباسامون کمه اصلا اونجور ک باید تمیز نمیشوره خصوصا ک تفکی ...

البته من خودم هنوز نخریدم وای لز دوستام پرسیدن گفتن مینی واش ایرانی بخر پول دستم بیاد میخرم البته اتوماتیکش هم هست

در مجموع منظورم اینه لباسشویی وزن بالا فقط برای شستن پتو و اینا خوبه یا خونه های پرجمعیت

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
ماشین من آاگ هستش ۹ کیلویی ما چون دو نفریم لباسامون کمه اصلا اونجور ک باید تمیز نمیشوره خصوصا ک تفکی ...

والا قیمت اسنوا الان با بوش یکی شده اسنوا خواستم بخرم گفتم اگه خراب شد گارانتی داشته باشه لااقل 

البته من خودم هنوز نخریدم وای لز دوستام پرسیدن گفتن مینی واش ایرانی بخر پول دستم بیاد میخرم البته ات ...

اره بالاخره که واسه بچه باید ما مینی واش بخریم پس یعنی همون ۵ کیلیویی واسه دو سه نفر بسه

اره بالاخره که واسه بچه باید ما مینی واش بخریم پس یعنی همون ۵ کیلیویی واسه دو سه نفر بسه

برنامه دوسه کیلویی هم داره واسه من ولی چون لگنش بزرگه نمیز نمیکنه... آره بسه فقط پتوها و اینا رو میدی بیرون میشورن