2777
2789

دلیل سقط هاش مشخص نشده؟؟ 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

دلیل سقط هاش مشخص نشده؟؟ 

سیستم ایمنی بالا....ازمایش های سی دی مارکرها و انتی تی پی او.مشکل داره.و کورتون درمانی و  سرم ای وی ای جی هم زده ولی بازم سقط کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آیا شوهر مشکل اسپرم داره؟ بله  چی؟........... بله کم تحرکی و دی اف ای شکست دی ان ای

کدوم آزمایش شما نرمال نبود؟........... آنتی تی پی او و  tsh و سی دی مارها و اپکا پایین

آیا تحت جراحی رحم قرار گرفتید؟ چی بوده؟........... بله .هیستروسکوپی و لاپاروسکوپی

دارو های سقط اول: ........... فولیک اسید

دارو های سقط دوم: ........... فولیک اسید

دارو های سقط سوم: ........... فولیک اسید و شیاف پروژسترون و انوکساپارین.و سرکلاژ واژینال

دارو های سقط چهارم : ........... فولیک اسید و شیاف سیکولوژست ا اس ا  

داروهای سقط ۵ ....لووتیروکسین پردنیزولون ا اس ا انوکساپارین سرم ای وی ای جی.هیدورکسی کلروکین هپارین

داروهای سقط ۶ لووتیروکسین ملاتونین هیدورکسی کلروکین ای وی ای جی شیاف پروژسترون پردنیزولون امپول پروژسترون ا اس ا هپارین

داروهای سقط ۷... لووتیروکسین سرم ای وی ای جی ا اس قرص تاکرولیموس هیدورکسی کلروکین قرص فرنوژست شیاف پروژسترون امپول پروژسترون ملاتونین و قرص های تقویتی هپارین

بارداری اول ۱۹ هفته پارگی کیسه اب

بارداری دوم ۱۶ هفته پارگی کیسه اب

بارداری سوم  ۲۱ هفته اویزون شدن کیسه  اب با وجود سرکلاژ واژینال و ختم بارداری

بارداری پنجم هفته ...۷ هفته ۴ روز ایست قلبی جنین

بارداری ششم هفته...۷ هفته ۵ روز ایست قلبی جنین

بارداری ۷ ...۶ هفته با وجود تشکیل ساک و کیسه زرده ...و دفع شد.متوجه جنین یا قلب نشدم.

دکترم در حال حاظر دکتر رقایی و دکتر شاکریان متخصص ایمنی

من خودم تجربه ندارم ولی یه دوست دارم هشت بار سقط داشته الآن نهمی و بارداره با این که اعتقاد نداشت رفت دعا نویس چون پیش بهترین دکتر تهران هم رفت ولی نتونست جلو سقط و بگیره 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچش موند؟ دعانویس کجا رفته تو تهران؟

خودش قزوین ولی نمیدونم کجا رفته 

فعلا تازه فهمیده بارداره یارو گفت اصلا نباید تکون بخوری ولی این گوش نداده تازه مجابش کردیم