2777
2789

نمیتونم تک تک تو خصوصی جواب بدم همینجامیگم تنبلی تخم دان داشت خیلی دکتررفت .۶ماه پیش رفت کرمان پیش یک دکتر بهش کلی داروداده که بقیه دکترهام داده بودن فقط یک قرص داد که تاحالا بقیه نداده بودن .بهش قرص قندداده گفته بوداین و بخوری حامله میشی ماهم چقد دکترو مسخره کردیم‌که خوله نازایی چه ربطی به قرص قندداره حتی خواهرم میگفت نمیخورم چرت گفته ولی شوهرش گفت حالا بخورضرر نداره اینم امتحان کن ماکه همه جارفتیم حالا حرف این وگوش کن و واقعا جواب داد الهی خیرببینه یعنی ۸سال تحمل کنی درصورتی که با یک قرص قند میشد حامله بشی .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکش باشه ولی ب احتمال زیاد دکترهای خوبی نمیرفته چون اولین کاری ک ی دکتر میکنه متفورمینه ک مس

یده ....واسه منم دعاکن ۸ساله منتظرم

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...